Review blog Sheda dan Zana

Assalamualaikum...





Pagi-pagi review blog orang,best hapo.Tambah-tambah lagi ramai yang tengah bercuti sambil makan buah limau.





ArmSya NoveLLa

                                                                             SHEDA
Blog yang sangat cantik hasil edit tuan punya blog.Dia jugak ada buat perkhidmatan edit blog.Serius jugak la azzah godek blog dia tadi.Intai header-header yang dia buat.Memang cantik!..Tetiba ada niat pulak nak ambik tempahan doodle..ada ke yang nak tempah doodle dengan azzah?



The Last Alphabet - Z
ZANA
Blog zana ni memang dah ada dalam bloglist azzah.Kedah mai..Azzah suka baca entry dia yang selamba,bahasa pun selamba..kadang-kadang tergelak sorang-sorang baca cerita dia..

Kat sini sis nak komen sikit la zana,button followers tu naikkan kat atas atau letak kat sidebar.Shoutbox tu sis tak tau la sama ada sis sorang je yang mengalaminya bila masuk blog zana.Jumpa shoutboxnya tapi bila scroll ke bawah baru shoutbox dia muncul.Bila scroll naik ke atas,shoutbox hilang pulak,macam magic.Adjust sikit baru ngam kot..Tu je nak komen..




Selamat menyinggah...sesiapa nak azzah review dan komen blognya boleh join SINI

8 ulasan:

  1. header blog depa cantik2 belaka. header niza? hurmmm

    BalasPadam
  2. @Niza Romlitak pe header tak cantik,asalkan isi cantik..kan..kan..kan..

    BalasPadam
  3. ha ah lah, header dorang sume comel2.
    heade iman biase2 je, tak reti nak edit header kasi lawa2. hehe.

    eh eh, tlg lah review blog kite jugak kalau free ye. heee ;)

    BalasPadam
  4. mmg dah follow blog zana, nak gi melawat sheda...

    BalasPadam
  5. wah, thanks for the lovely review sis azzah...

    psl shoutbox tu really?wah, tq sebab bgtau tidak mg zana tak tau. Selama nie ingt x da problem, nsb bek akak bagitau. Lepas nie kena ubah lah mn2 yg ptt. =)

    Thanks again. =D jasamu dikenang... accewahhh.. hehe

    BalasPadam
  6. cantik ar doodle..copy erk...

    follow u

    BalasPadam
  7. tenkiu dear sowi bwu onlinee hihihihi... doodle kmu superb laa jeless

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.