Review blog Fatin dan Puan Ram Ram

Assalamualaikum...




Hari ni nak sambung review lagi lah.Ramai pulak yang join..



                                                                       FATIN


Meriah blog adik ni.Ada kelopak bunga berguguran lagi..Komen azzah:
1-luaskan sikit bahagian entry.
2-button followers tu naikkan kat atas sikit ye cayunk.
2-dan buang word verification kat kotak komen ye dik.




blog title
                                                                    PUAN RAM RAM

Nak copy header dia tak boleh.Scroll sampai bawah jumpa badge cantik ni terus copy.Sebenarnya dia salah letak link azzah dalam komen tapi memandangkan azzah nak juga review blog dia,azzah usahakan jugak cari entry segmen ni kat blog dia.Akhirnya jumpa.
Komen azzah-
1-buat scroll box kat bloglist
2-better letak shoutbox(setengah blogger tak suka..mungkin ada alasan sendiri)

Terharu dalam entry,dia masih ingat azzah follower dia yang ke 2.Korang hado?he..he..


Selamat menyinggah.

6 ulasan:

  1. hikhikhik...mekasih Azzah sebab sudi review blog akak...

    Salah link eh? sorry dik..eksaited terlebih time tu.

    Semoga sukses selalu dan banyak-banyak hasilkan dudel cumel dan menarik... Thanks banyak-banyak :-)

    BalasPadam
  2. rajin kak azzah kita me'review' :)

    BalasPadam
  3. dudel comeellll:) Geramm tengok.

    BalasPadam
  4. hahaha...
    thanks kak sb komen hehehe..
    ok~ sye edit balik blog saya :) huhuhu
    anyway thank you so much ^_^

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.