Review blog Aina dan Cik Adieb




Assalamualaikum...



Masa untuk review dan promote blog lagi..sayangnya ada yang tak boleh  ambik header.Nak printscreen pun malas so letak link je.




                                                                        AINA



Adik ni baru umur 16 tahun,muda lagi.Dia pakai blogskin jadi simple sangat blog dia.Paling azzah suka header dia yang cantik.Nak komen sikit pasal blog archive.Better letak blog archive ye dik.




Ini Belog Cik AdiebADIEB



Ini pulak blog CIK ADIEB dari Sabah.Tengok profile start blogging Januari 2011 tapi mungkin dia tak aktif masa tu,sekarang baru aktif balik.Entry pun banyak join segmen  dan contest.Komen azzah,blog archive tu panjang sangat,buat scroll box ye.Please singgah dia kawan-kawan..please..please..






p/s:semua azzah komen pasal blog archive.Sebabnya blog archive penting untuk menaikkan lagi traffic kita.







6 ulasan:

  1. they both get nice blogs...:) sama seperti sis azzah :) hehe.

    BalasPadam
  2. Thanks Azzah , Cik Adieb uda wat scroll box tuk blog archive ^_^

    BalasPadam
  3. siap ade komen yang membina lagi.. bgus2 :)

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.