Support me

Assalamualaikum..





Baru buat page google+.Fan page FB dah lama buat tapi sebab tak reti letak badge,tu yang terbengkalai.Hari ni ntah angin ribut mana ntah,godek-godek tutorial jumpa tutorial letak badge fanpage cara baru.Buat-buat jadi.Padahal orang lain dah lama buat,azzah je yang noob.

Tu pun entah betul ke buat fan page macam tu.Dah la tak aktif fb,alih-alih buat fanpage pulak.Macam la ada peminat berpuluh-puluh riban.

Kalau sesiapa rajin silalah add circle dan like.Tak paksa pun tapi azzah akan bebesar hati kalau ada yang buat gitu..mention azzah tau..

Sekian.

15 ulasan:

  1. xreti lagi buat google+ tpi akan buat juga.hahahaha. :) eca like :))

    BalasPadam
  2. akak tak de fan page..
    tak tahu fungsinya apa..
    heheh

    BalasPadam
  3. @Azzahnak like ktne dear..??? mana link dia..??

    BalasPadam
  4. terbaiklah sis...jijah support sis!

    BalasPadam
  5. wahhh!! dah ada fan page? seronoknyaa!! :)

    BalasPadam
  6. dah like =) weee... untunglah sis tau jugak buat zana jugak yg kuno..huhu

    BalasPadam
  7. mana fan page awok nk like nii..

    BalasPadam
  8. @NOVAbole klik je kat mana2 yg ada tanda FB..he..he

    BalasPadam
  9. kite dah like. kite like sebab kite suka blog sis azzah :D

    BalasPadam
  10. lupa pulak. btw, google+ tu kan macam mana nak letak badge dekat blog kite eh? eyfa dh try xleh pn :(

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.