Review blog LynnAmalina dan Cik Duyung




Review dan promote blog seterusnya.





                                                                       LYNNAMALINA





Blog kelima yang join review ni serius sangat cantik dan comel.Tuan blog comel ni umur muda lagi.Baru 18 tahun.Dia jugak ada tutorial dan edit blogskin.Comelnya blogskin cupcake dia punya.Nanti ada masa boleh guna blogskin tu kat blog tutorial Hidupseganmatitakmahu SEBELAH ni.Malas betul nak update situ.Kot dengan skin baru akan jadi lebih semangat nak update tutor kot..

Berbalik pada blog adik LYNNAMALINA ni tak ada apa sangat nak komen.Loading pun cepat sebab dia pakai blogskin tapi seperti biasalah azzah nak komen pasal blog archive.Better letak ye dik.Jengok blog dia kawan-kawan...






                                                                 CIK DUYUNG


Blog seterusnya blog CIK DUYUNG atau lebih senang panggil Ca.Dia ni rajin komen entry azzah.Dia jugak ada page craft dia sendiri.Sapa nak order h/p case ke order la dengan dia.Bagi azzah blog dia memang tak ada masalah langsung.


Tu jer untuk malam ni.Belog-belog lain yang join harap dapat tunggu giliran.


p/s: azzah dah sihat...yeahu.....

6 ulasan:

  1. salam perkenalan cik duyung n amalina :)


    yehuuu! kak azzah da sihat! Alhamdulilah

    BalasPadam
  2. @Cik Azizahdah sihat tak bole tido pulak sbb banyak sangat rehat siang tadi..

    BalasPadam
  3. Akak da sehat ye..alhamdulillah.. :)

    mekaseh kak review ca... ni yg cayang lebih nie..hehe

    BalasPadam
  4. terima kasih kak azzah :D sangat2 menghargai nasihat yang akak bagi ^^

    BalasPadam
  5. nad p0wn nk review bl0g..hehe..blajar review dr azzah lah..kalau guna blogskin...bloglist xupdate..2 kelemahah blogskin..

    BalasPadam
  6. alhamdulillah kak azzah dh sihat :)

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.