Review blog Cik Fafa dan Puan Aziela

Assalamualaikum...


 
pagi ni sarapan dengan biskut merry cicah ayaq kopi..




Hari  ni azzah akan buat 2 entry pasal review.Maknanya hari ni 4 blog akan dipromote.Siang satu entry,malam 1 entry.Mesti ada yang tanya kenapa tak buat satu entry sekaligus kan?.

Bagi azzah kalau review 4 blog dalam 1 entry takut nanti ada pembaca yang tak dapat manafaat dari blog yang direview.Readers dan pen"join" segmen dalam blog ni terlalu esklusif dalam blog ni jadi hanya yang esklusif-esklusif je yang azzah sediakan untuk korang..terharu tak?.Lagi pun azzah nak tambah entry..dasar pemalas nak update..



Jangan mula nak mengarut,mai kita tengok giliran blog siapa pulak.

                                                                    CIK FAFA

Mula-mula ingat dah dewasa,rupanya budak tecik..alolo..cayunk..tomey..tomey(tetiba..).Blog dia pun ada tutorial macam blog INI(nak jugak tu..)..Seperti biasa,warna pink adalah warna feveret tak kira berapa umur anda sekali pun.Dalam entry dia cakap azzah cuns?Mana tahu?(sila muntah selepas ini..)
Blog dia simple,dah ok.Komen:
1-button follower naikkan kat atas sikit.
2-bloglist tu better letak kat bawah
3-shoutbox tak boleh buka,ntah kenapa ntah.Mungkin kena view dengan chrome baru boleh buka kot..
4-buang word verification kat kotak komen ye dik..







My Rainbow...
                                                               PUAN AZIELA


Otai rupanya blog akak ni..dia blogging dari tahun 2008.Lama tu..komen azzah:
1-about me dan search box tu letak kat atas sekali ye kak..
2-blog akak tak ada shoutbox..susah sikit readers nak tumpang letak jejak..ce try letak..mesti meyerbu orang datang blog akak.




Done..selamat menyinggah.

5 ulasan:

  1. waa bestnya,..bla nk review blog kina plak,..hehehe,..xmalunya,...

    BalasPadam
  2. wah .. thanks kak azzah .. thanks ye bagi komen kat blog fafa .. nanti fafa baiki sikit2 ..

    BalasPadam
  3. Waaa...dah kena review...tengkiu...
    Shout box and about me, akan dibetulkan. Tp shoutbox, alahaii susah sikitlah. Tak apalah x ada serbu kot, sbb takut berat blog nnt. Old fashion akak nie kan..heheheheh. Tq gaian yer Azah....

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.