Siapa nak buat google+?

Assalamualaikum..




Semalam kan azzah dah buat entry NI ,jadi ada yang tanya macam mana nak buat page google+ dan letak badge kat belog.Rasanya ramai kot yang ada masalah nak letak badge google+ kat belog sebab azzah pun pada mulanya ada problem macam tu jugak.Banyak hari jugak kot try.


Disebabkan azzah dah malas buat tutorial,azzah cuma dapat bagi link je.Pada yang nak buat page,ikut tutorial PUAN BEE ni.Ikut step-step yang dia tunjuk TAPI..ada tapinya.

Bila tang letak kod




#mine


Kalau ikut tutorial Puan Bee,kena ambik salah satu code tapi azzah buat tak keluar pun badgenya.Bila dah letak kedua-dua code sekali baru jadi.Tak tau lah kalau ada yang buat jadi tapi bagi yang tak jadi,try copy dan paste SEMUA code dan letak kat html/javascripts.Selamat mencuba.





p/s:blog bermuka baru..eh,azzah dah ada twitter la.Klik SINI.cian tak ada followers lagi..

4 ulasan:

  1. kiter xlyan pun twit2 nih. huuu

    jom baca sekejap =)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/iman-kita.html

    BalasPadam
  2. makin maju kak azzah skrg ni. tikah pun ada twitter tpi x ingat guna nama apa. haha. dah lama tak bukak

    BalasPadam
  3. ape keuntungn wat page go0gle+ nie sis??
    xpaham lagi ngn go0gle+ nieh :(

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.