Kan dah kata yang halal tu indah

Assalamualaikum...










Malu-malu pengantin terutama yang lelaki tu..sweet sangat.
Tapi mau jugak dia cium isteri walau ramai orang.Hasben azzah dulu masa kami nikah siap cakap dengan cameraman lagi mintak tunggu bergambar kat dalam bilik,baru boleh shoot cium pipi dan dahi.Takut jadi bahan adik-adik dia katanya...











sumber- kawan kat Facebook dan You Tube
p/s:jangan ditanya siapa pengantin tu.Azzah tak kenal.











15 ulasan:

  1. tersenyum2 niza tgk video ni...sweet kan! ingatkan azzah tadi...

    BalasPadam
  2. @Niza Romliazzah punya tak de video..gambar je

    BalasPadam
  3. alahai,sweet aje..bila lah masa sy ni..hihi..

    kompem malu2 juga kan.

    BalasPadam
  4. malu2 laki bini..senyum tgk gelagat bini dia dlm vid ni.

    BalasPadam
  5. uihhhhh ni yg buat xsabar ni...ekekekeke

    BalasPadam
  6. ahahha..baru nk ty siapa pengantin tu..dh kena sound..heeee

    BalasPadam
  7. alalalala...sweetnya.....tibe nak kawen awal...ahaks :D

    BalasPadam
  8. alah sweetnyaaaaa tak sabar nihhhhh

    BalasPadam
  9. err errr.. nak kawen! huhuh

    #tapi calon takde -.-

    BalasPadam
  10. saya kawen ada video tapi malu la nak tunjuk..ekekekek

    BalasPadam
  11. hehe serius mmg malu giler kak! merah padam muka masa tu..adeh..

    BalasPadam
  12. ramai dah kawn taknak ciom pulak kan?

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.