Review blog Cik Tikah dan Lala

Assalamualaikum...


Kita mula segmen review blog.Setiap entry azzah akan promote dan review 2 blog.Azzah akan promote pukul 8 malam keatas sebab kebanyakkan dari kita dah mengadap lappy masa ni.Meh kita start.


Cik Tikah's BlogCIK TIKAH
Ni blog pertama yang join.Laju gila CIK TIKAH join.Dah namanya berkawan mesti la laju kan?.Cukup rajin datang dan komen entry azzah.Kalau azzah tak update beberapa hari,mesti dia sedar.Best kan dapat kawan blogger macam ni.
Blog dia ada personal dan ada tutorial,pendek kata tak jemu la baca.Dan paling penting dia peramah jadi korang pun mesti la peramah dengan dia jugak.Oh,dia jugak ada tanya macam mana nak buat header tranparent.Ni -LINK-.Tapi pastikan tukar templat ke washed denim dulu ye Tikah.




                                                            LALA


Blog kedua azzah tak boleh copy dia punya header.Blog pink polka dot ni banyak jugak dia join segmen.Tak ada masalah jugak blog dia ni cuma blog archive tu better letak link macam blog archive azzah supaya senang orang nak baca entry lain tanpa tekan older post(baca dengan satu nafas..fuh..).Jom singgah blog dia.


Ok cukup 2 dulu.Entry lain blog lain pulak.Siapa nak azzah review blog dia tekan SINI.











8 ulasan:

  1. hai follower...nak join GA saya tak? cepat sebelum ditutup!

    http://yazidtorpedo.blogspot.com/2012/01/give-away-untuk-follower-blog.html

    hehe

    BalasPadam
  2. yeah!! dah kena review. syg kak azzah. hehehe... jadi peramah kan best. dapat ramai kawan baik mcm kak azzah :) tq untuk tutorial tuh..

    BalasPadam
  3. Sis azzah you are the choosen one! yeah... hehe

    zana tag kak azzah dalam giveaway nie. =) beg dia cantik.. ;)


    http://zana46.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-2012-belog-nemomimosh.

    BalasPadam
  4. eh, da kena review la...
    thanx Azzah :)
    Lala akan cuba perbaiki lagi blog oke :D

    BalasPadam
  5. dh pergi terjah dh..mana doodle azah ni..rindu nk tgok.=p

    BalasPadam
  6. akan pi terjanggg depa...eh, silap la..terjahhh...hihihi

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.