Download font-part 3

Assalamualaikum...

Dulu dah pernah buat kan tutor ni tapi mungkin ada yang belum baca atau tak jumpa tutorial tu sebab ada lagi yang tanya mana azzah amik tulisan comel-comel yang azzah letak kat doodle.
Entry ni untuk DENO yang bertanya..dan jugak yang tak tau mana nak cari font special.







Sketch Nice-SEDUT


Needlework Good-SEDUT


Rasanya 2 ni je yang azzah berkenan.Kalau nak cari lagi boleh la pergi geledah kat dafont..macam-macam ado.Cara nak download pun ada,tak kira la pakai apa,window 7 ke windowXP ke..

Nak tengok font yang azzah selalu guna,tengok link kat bawah:

Font-PART 1(bersama tutorial downlood window 7)




p/s:lepas ni entry review dan freebies akan menyusul..jangan jemu datang sini yek..

Sekian.






7 ulasan:

  1. sedut jugak la..sy suka kumpul font pelik2 dan kreatif

    BalasPadam
  2. dah lama saya tak buat kerja kumpul font cantik cantik ni..

    BalasPadam
  3. font comey2 dni suka download tapi tak penah guna kih3

    BalasPadam
  4. bestnya dapat font yg cantik2 gini..

    BalasPadam
  5. terima kasih azzah!!!! sayang awak! :)

    BalasPadam
  6. comel2 semuanya :)
    saya dah sedut dah.. heee

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.