Font cantik untuk doodles dan header

Assalamualaikum...


Ada yang menanya mana azzah dapat font cantik-cantik untuk quote dan dialog doodle-doodle azzah.Kat sini azzah ada carikan yang selalu azzah guna dan rasa-rasa popular kot bagi yang selalu buat header sendiri.Layan...


Kalau nak letak kat doodle supaya doodle kita nampak tiut sentiasa,yang bawah-bawah ni sesuai:




download-Rumpelstilskin


download-A little pot

download-A Red Bucket

download-Grant's Ghost


download-Firefly Castle


download-Spicy Sushi Roll

download-Stinkerella & Stinkzilla

download-You are what you eat

download-Lemons can fly(ni paling hot sebab simple dan cute sangat..)










dan bawah ni pulak sesuai untuk header ke banner ke..



download-Extra Cheese

download-Little School

download-Singer Mears

download-Peach Sundress

download-The Beautiful Ones

download-MasanaScript

download-Denne Etude

download-Cookies


download-Tonight's the Night

download-Pea Noodles girlfriends

download-Pea Ambriella



Banyak lagi yang azzah simpan dalam lappy.Sebenarnya font-font ni familiar bagi yang rajin buat header sendiri.Kalau korang nak yang luar biasa peliknya,boleh klik kat link download tu dan cari sendiri.

Dah ada font yang berkenan tapi tak tau nak download?.Sonang bai tu..ikut tutorial bawah ni:





Done..dah ada dalam lappy bolehla edit sendiri ikut kreativiti..

Sekian.

p/s:gile panjang entry ni jadi komen anda amat dialu-alukan.Like satu kali dan click semua yang ada dalam blog ni okeh..

  


Go travel..
campaign image


18 ulasan:

  1. ooo patut la doodle2 sis semua font cantik2..baru nak tanya..ngeee~ baru tahu ni..thanks sis!

    BalasPadam
  2. salam..tahniah saya ucapkan,anda menang dlam kontes doodle pling kool

    BalasPadam
  3. cute2 sume font tu... ^_^

    BalasPadam
  4. Salam.

    Font tu untuk apa2 software ke?

    BalasPadam
  5. wahh comel2...thanks share link font tu :)

    BalasPadam
  6. @.........cP~
    rasanya ye sbb kalau sis letak kat photoscape,kat mana2 software pun ada jugak..

    BalasPadam
  7. mls nk blaja doodle..krg klh lak kak azzah kalo suha dh terer haha

    BalasPadam
  8. eyfa download font dh banyak. tp buat header xcantik2 gak. ahahaa

    BalasPadam
  9. cantik aaah... TQ ya share.. Leh edit blog lagi..

    BalasPadam
  10. naaaaaaaaaaakkkkkk!! tq dear. :-)

    BalasPadam
  11. sy nak donlod semua!!!! sebab semuanya comel2.. hehe

    BalasPadam
  12. kak izzah punye backgroung lebih kurang same dengan background :
    http://lyssasecret.com

    korang amek daripad mane erk??

    BalasPadam
  13. @~BaDrYnNa SoFeA~
    ambik kat photobucket..nnti kak buat freebies yer..

    BalasPadam
  14. thanks for sharing! saya dah download nak buat header :)

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.