Feewit!

Assalamualaikum....



2 benda yang azzah tak reti buat dari kecik,bersiul dan tiup belon..Feewit tu tau la sebut.Mak cakap perempuan tak elok bersiul.Lelaki pulak kalau bersiul dalam rumah nanti ular datang..pesan mak..yang sebenarnya benda tu tak elok pun buat.



campaign image
campaign image









18 ulasan:

  1. sama la..x reti bersiul..pastu petik jari bunyi pon x reti..uhuk

    BalasPadam
  2. niza pun tak reti nk bersiul. puas jgk dok belajaq dulu tapi tak bulih2..haha

    BalasPadam
  3. MSRED PON TATAU SIUL.... BUAT BUNYI DIA JER... HEEE...

    BalasPadam
  4. Yep, sama la saya.. Dah try bnyk kali, tak jadi.. Hehe xD

    BalasPadam
  5. perempuan bersiul-tak comellah.. :)

    BalasPadam
  6. kekeke.ingatkan saye je yang pelik tak reti tiup belon.kalau ada sukaneka memang nak elak acara tu.haha

    BalasPadam
  7. cik tikah pandai bersiul. jeles x? hehehe

    BalasPadam
  8. Salam.

    Saya memang tak sopan. Sebab kecik2 kawan dengan lelaki, saya tau bersiul. huhu. Tapi, dah tak buat dah walaupun tau. Tak baik, kan?

    BalasPadam
  9. hikhik comei jek bunyi "fuu fuu"

    BalasPadam
  10. xpernah jadi kalau bersiul..hehe fuh fuh macam nak bersalin je sis...ngeee

    BalasPadam
  11. perempuan kalau buat , teruk la ghopenye .. hehe ... but , mmg tak elok pun .. ada sesetengah org cakap , bersiul tu pggl syaitan ...

    BalasPadam
  12. xreti bersiul jg.heheee
    suka dtg sini tgk doodle kat entry comey2 :)

    BalasPadam
  13. mak sm pon penah pesan kalau bersiul dlm umh nnt ular masuk...ntah betul tak tu tak pasti lg..hehe

    BalasPadam
  14. gugu reti bt dua2 tu tp tkut belon -.-

    BalasPadam
  15. haha sama la kita! xleh bersiul jugak. haha lagipun bukan elok pung bersiul

    BalasPadam
  16. saya pun xtau bersiul tapi kalau suit2 macam tikus tu tau la.. hehe.. lagiu satu saya tak reti petik jari.. haish.. saba jelah

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.