Ada apa dengan header

Assalamualaikum..



Selamat pagi jumaat semua.Hari ni sengaja nak update awal-awal pagi.Tak sangka ada gak yang rindu azzah kalau blog ni tak ber update even sehari je pong.Sengaja tak update sebenarnya.Bila tak update,blogwalking pun otomatik tak berjalan.

Ni update pun atas permintaan,bajet  macam blogger hebak/otai/femes/retis konon(uwek!..muntah depan laptop).

Dan belog pun berope pinkish gitu.Ini effect melegakan mata korang agar terpegun..Ada yang terpegun?.Header berdudelkan dudel buatan tangan sendiri yang lebih bercirikan ala-ala budak tadika,tergelak manja disitu.

Okey fine,azzah tak reti buat header..

Tapi ada hati nak design header untuk orang.Nasib baik budak baru nak buat belog mintak header free ni,jadi ketidakcomelan tu tak nampak la dimata dia.Sambil buat header kat dia,azzah ada buat lebih la header simple ni..









Okey fine sekali lagi,azzah tak reti buat header untuk orang.Ni pun simple pimple.Tapi azzah lukis sendiri ballon,pokok etc yang ada kat situ.Boleh la guna masa terdesak ye dak?

Kalau nak buat sendiri pakai image yang macam bersetail sikit,ni ada image yang azzah edit dengan penuh rakus.












Semua dapat kat google.Cantik kan?.Cop yang pokok!.Ada yang nak ambik?.Sila la..tak kena charge pun.

Minggu depan mungkin azzah tak dapat update.Senak dah perut den ni ha..so harap-harap tak ada lah yang mai ketuk pintu rumah azzah semata-mata nak suruh azzah update.Nanti dah bersalin,Insyaallah azzah upload gambar baby..tapi azzah ni low profile sikit.Tengok la mana ada gambar dalam blog..seketul je kan?

Okeh,lepas ni nak update segmen review tu.Ramai kot yang belum review..
Jumpa lagi.













15 ulasan:

  1. Cantik hape header tu....

    Dah nak cuti rehat ke? Dah tunghu hari je ke? Take care dear...

    BalasPadam
  2. cik tikah pun nak tukar header blog tapi tak de idea nk buat mcm ne. hehe

    BalasPadam
  3. cantek .. gugu amek ye sis ;) mekasih . err sis, ble kuar bby ?

    BalasPadam
  4. wahh ! nak bersalin dah kak? selamat bersalin ye . ^^

    BalasPadam
  5. serius rindu la sis azzah pasni..huhuhu


    akak jangan lupa upload gambar baby tau..nak tengok..amik berkat..hehe semoga di permudahkan kak :))

    BalasPadam
  6. azzah mmg berbakat la dalam mendudel ni. tgk tu gambar 'cuu cak' tu..cemana buat tu azzah?

    tak kira, gmbr bby mesti kena tepek kt blog jgk k. take care :)

    BalasPadam
  7. lukisan sis azzah comel dan unique ^_^ sukasuka >.<

    BalasPadam
  8. kak azzah, comel la header2 tuu. fatin amek satu ye ?? terima kasih =)

    BalasPadam
  9. tak sabar nak tgk baby ^^ *heheee, header tu comel. ambik semua, gune utk waktu terdesak hekhek

    BalasPadam
  10. saya amik satu boleh ? cantik lah <3

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.