Dari udara ke tilam empuk

Assalamualaikum...



Dari kecik memang teringin melayang-layang penuh selow motion dari udara sampai pup! ke tilam..tapi tak pernah dapat buat..agaga..





campaign image


12 ulasan:

  1. kalu boleh melayang atau terbang kan best

    BalasPadam
  2. hahahaha...melampaunye angan2...kalau btul bleh melayang cmtu belum landing kat bantal dah lena dulu =P

    BalasPadam
  3. haha lau blh melayang, huru hara la semuanya ;)

    BalasPadam
  4. hehehe... lawak la. tpi comel sungguh!

    BalasPadam
  5. haha
    dh besar ni kalau lompat katil mau patah riuk katil...
    haha

    BalasPadam
  6. Salam.

    Impian apakah ini ? Wahaha. Lucu la..

    BalasPadam
  7. mungkin takkan tercapai ne.hahaha..slow....

    BalasPadam
  8. okay fine..angan2 je k kak azzah..haha

    BalasPadam
  9. hahahah smpai bile2 la x boleh

    BalasPadam
  10. terima kenyataan sis..kita tak mampu melayang melainkan bupp terus tidoo..kuikuikui

    BalasPadam
  11. we flying we flying . it's really really flying . hihi #spangebob .

    BalasPadam
  12. haish mama ni berangan je

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.