Sekali-sekala blog mesti di update

Assalamualaikum...


Wah..wah..dah lama tak update blog..kalau tak sebab encik/cik nuff merajuk dengan blog ni,mungkin tak update lagi.Idea ada tapi tak tau nak mula dari mana..Bila nak lukis je masa pulak membataskan tapi tumblr sempat pulak jengok jap..


Sebelum post entry lain meh jengok sikit quote yang azzah buat untuk tumblr dan fesbuk page.












Ini je mampu buat.Kira ni yang terlatest sekali la..semuanya dah letak kat tumblr..suka bila tengok note kawan-kawan tumblr reblog dan like quote-quote ni.
Kadang-kadang masa jalan-jalan kat tumblr kawan-kawan baru,terjumpa quote-quote lama azzah yang di reblog di tumblr..ada quote dari blog ni pun di reblog terutama dari entry MAKAN ni padahal azzah tak publish pun kat tumblr..ni yang lagi semangat nak buat quote tapi susahnya nak cari idea..

Semalam baru dapat download photoshop,cs3 je pon..explore-explore dapat jumpa cara buat tulisan 3D..ala yang macam kat header baru ni..Comot sikit sebab baru belajar..nanti boleh buat quote cara ni pulak....Tunggu ye azzah buat quote tulisan 3D dan buat quote gif..





makan pizza!

16 ulasan:

  1. tengah pantang pun rajin lagi kak azzah ni :)

    BalasPadam
  2. hehehe...creatif plus comel!...

    p/s: kak azzah nak request... cite la psl baby amanullah. ;) panggil apa ya? aman ke?

    BalasPadam
  3. nice sgt dear..anak sihat??rindu azzah..XD

    BalasPadam
  4. azzah mmg berbakat dlm bab ni. cantik2 semua. bila nk letak gmbr baby? namanya apa?

    BalasPadam
  5. sweetnya sis..mmg akak berbakat.. sempat lagi berpantang dan melukis kan.

    BalasPadam
  6. wah pdi dier guna cs3..cantik

    http://momentexpiriafotografi.blogspot.com/

    BalasPadam
  7. tgh pantang ye skang....cs3 xpro2 pun guna.heee

    BalasPadam
  8. wah.. dah berphotoshop nnti makin cute la doodle yg dh cute ni.. =)

    BalasPadam
  9. nice! cantik! pandai akak buat doodle...baby? eeee..geram..comel!

    BalasPadam
  10. nice entry :)

    Hai , my dear followers.. Yuyuk ada buat GA utk meraikan followers tersayang.. jom join <3 http://yuyukstandalone.blogspot.com/2012/03/yuyuk-1st-giveaway-sticky-post.html

    BalasPadam
  11. bagusnye :)
    semuanya penuh dengan nasihat.. nnt buat lah banyak2 lagi ek.. hehe

    BalasPadam
  12. whh rajin2 kak azah pantang2 pun ^.-

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.