Review blog LeaSara dan Cik Muna

Assalamualaikum..



Dah lama tak promote dan review blog kan?Lupe ke?.Bukan lupa,tak teringat..


Okeh,blog sapa pulok?





The Simple Woman's Day Book

Klik gambar untuk ke belog LeaSara.Baru perasan blog dia tak ada dalam bloglist.Patut la lama tak dengar kabar.Ari tu kan tukar templat,hilang semua blog dalam bloglist.Tak sedar pulok dia tak ada dalam bloglist..
Ni dah letak balik,boleh la lepak kat belog dia lagi.Banyak ilmu yang boleh dapat kat situ..jom terjah kita..

Eh,lupa..dia ada bagi dudel kat azzah:


Somel kan?.pegang teddy bear style ayu gitew..dia pun pandai lukis dudel.
Sebagai balasannya,azzah dah siapkan satu dudel jugak:

#kenapa jadi sekerat pulak?

Hajat hati nak terbang tinggi hanya dengan ballon je..lebih murah...Dudel ni hanya untuk LeaSara SAHAJA.







Blog kedua:


Blog Celoteh Muna


Belog CIK MUNA.Comel je header..blog pun ringkas sangat.Apa kata letak archive.Senang nak baca entry lama..Setengah readers malas nak tekan older post(macam azzah..),so archive tu macam penting..nanti senang readers nak komen secara pukal tanpa timbang tolak bahagi darab segala.Sapa yang untung?.CIK MUNA juga..take note ye?






Apa lagi korang..terjah le..

5 ulasan:

  1. comel jer doodle2 tu.. jap nak terjah blog dorang! :))

    BalasPadam
  2. Hee.. terima kasih atas review ni dan nasihat yang diberikan kak Azzah :) nti sy buat ye? :) hee..

    BalasPadam
  3. jeles dgn org pndai buat doodle huhu

    BalasPadam
  4. slm pagi sis Azzah!owh cuti sekolah ni saya pun cuti sbg blogger hehehehe...tqvm for the review!

    tq again 4 the doodle....like the balloon...yup..murah kan x yah nak kuar duit utk terbang,now everyone can fly ^^

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.