Isteri impian

Assalamualaikum..

#click kalau tak jelas





Gambar dari entry NI..sama kan dengan impian dia?.Ingatkan encik shahril je dulu berangan nak dapat puang cenggitu,rupanya ada gak sepesen ngan dia..ha..ha..

p/s:azzah suka stalk dia tu kat efb even tak kenal..status dia best..





15 ulasan:

  1. owh..kain batik saya xpass..erk!

    BalasPadam
  2. tak suka pakai kain batik, rimas tapi bila balik umah mertua..sopan berkain batik..huhu

    BalasPadam
  3. alamak....tak reti pakai kain batik la kak! hoho

    BalasPadam
  4. baek, pasni blaja pkai kain btik ! haha .

    BalasPadam
  5. semua nak cari kain batik dh..^^

    BalasPadam
  6. Sis punye doodle lagi comel !
    Nanti sis aja kite bule ? :(

    BalasPadam
  7. @Niza Romli
    kt umah mak mertua harus la sopan gitu kan?

    BalasPadam
  8. @Cik Azizah
    adoi,x pandai jugak?bwk belajo jijah..

    BalasPadam
  9. @Yasmin Aris ♥
    ada kat tutor sis,yasmin..belajar apa,yasmin da pandai..:)

    BalasPadam
  10. tiba-tiba terasa nak buat bisnes jual kain batik...


    huhuhu..

    BalasPadam
  11. pakai kain batik tu boleh tapi nak kekalkan kain batik tu tak terlondeh.itu satu masalah.hahaa.
    mana taw kot2 ada tutorial pakai kain batik..;p

    BalasPadam
  12. Salam.

    Wanita tersebut bukan saya. Haha.

    BalasPadam
  13. Beli ikan ngan tuala kat kepala ke? Hik hik....

    BalasPadam
  14. suke tgk org yg pakai kain batik. umi saya kate, kalau nak jage pinggang, selalu pakai kain batik.. he2

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.