Cover timeline

Assalamualaikum..


Sejak tukar ke timeline ni memang kerap jugak tukar cover timeline.Nampak cantik je..sedap je mata.Kadang-kadang ada yang letak header belog kan tapi azzah suka letak gambar yang azzah ambik dari Tumblr.Selalunya letak gambar gadget la.Kat sini nak share gambar gadget yang rasa macam sesuwei letak kat cover timeline.

















Cantik-cantik lah semua.Paling suka yang warna pastel.Semua gambar ni dapat kat CUTE SECRETS,Favim.com dan Tumblr azzah.

Ada yang nak ambik ke?..kalau nak pakai just click right dan save.



Ok,bubai.

18 ulasan:

  1. cute la...lembut je warna :)

    BalasPadam
  2. a'ah..cantik gak tu..sll letak gambar anak jer,,,.. ^-^

    BalasPadam
  3. semua warna lembut2 comey je rasa..tapi tak mo pakai timeline lagi! tak syok...ngeee~~

    BalasPadam
  4. dok fikir nak tukar cover timeline gak tu...huhuu

    BalasPadam
  5. cik tikah pulak x suka timeline. hehe. nampak serabut

    BalasPadam
  6. suka gadget2 nie..

    cantik..mcm aksesori perempuan gitu...^^

    BalasPadam
  7. Best la pic ni.... Msred mmg suka gadget.... Azzah suka gadget ke?

    BalasPadam
  8. semua pink..ok sy giler pink..XD

    BalasPadam
  9. hikhik.. x guna timeline pon.. suke yg lme agik

    BalasPadam
  10. Cantik2...kak Azzah...kite tag akak silelah datang ye http://aisyahfauzoli93.blogspot.com/2012/03/megagiveaway-by-penmerahcom.html
    terima kasih~

    BalasPadam
  11. perasan x? banyak warna pink.. hehe.. favourite kite tu :)

    BalasPadam
  12. suka sangat semua..heheh :)

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.