Segmen review dan promote blog oleh Azzah

Assalamualaikum....


Segmen review kembali..walaupun segmen tu dah lama tapi masih ada lagi yang join.Rasa bersalah pulak sebab dah lama tak promote blog yang join..tapi kan dah di mention awal-awal,blog-blog yang join azzah akan promote bila azzah free jew.



Sekarang free sikit boleh lah azzah promote tapi kali ni berbeza sikit.Setiap blog yang azzah promote akan dapat stamp..cam mana tuh?Nak tau,baca sampai habis...





Cantik blog dia,warna biru laut.






Cantiknya adik ni tapi sorry,dah ada yang punya..







Siapa nak berkenalan dengan lelaki hensem,bolehla ke blog dia..hak..hak..Sebab dia lelaki,dia dapat stamp kucen.




Comel blog adik ni.



Ha nampak tak stamp tu?Ok,siapa yang nak join macam ni,azzah bagi rules baru.Tak payah pergi ke entry tu lagi.Kalau nak blog korang dan dapat stamp macam tu,ikut rules ni:



1-LIKE fan page AZZAH
2-Click SINI dan SINI
3-Komen kat entry ni berserta URL blog korang.

Mudahkan?Tak payah buat entry pun.Setiap entry review,stampnya lain-lain..nanti-nanti azzah lukis doodle lain pulak..korang boleh simpan stamp tu.

Ada yang nak join?,Still tak ada tarikh tutup tapi ikut giliran la ye sebab nak review komen kat entry segmen tu dulu sampai abis.

Eh lupa,singgah blogwalking ke blog diaorang tu yek..

Sekian.

UPDATE
siapa yang join segmen review hari tu,dah tak boleh join lagi..kita bagi peluang kat bloggers lain pulak ok..:)


PENGUMUMAN:nak mintak maaf pada beberapa bloggers yang letak komen kat entry segmen tu SEBELUM link diaorang.Ada yang tak letak link dengan betul,jadi azzah tak boleh nak masuk blog dia dan sekaligus tak dapat nak promote blog dia..mintak maaf sangat..










14 ulasan:

  1. blog eca ada masuk x kak azzah...hehehe,nak request doodle cikgu pakai baju pink ble??..

    demand betul.hehehe

    BalasPadam
  2. dah buat semua. nak stampe gak. hehehe..


    http://banyaktehkereta.blogspot.com

    BalasPadam
  3. akak, nak jugak.. sini2..http://sararose-93.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. akak, nak jugak.. sini2..http://sararose-93.blogspot.com/

    BalasPadam
  5. nak jugak! nak jugak!

    http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. bestnya ! nak3 :)

    http://aisyahhumaira99.blogspot.com/

    BalasPadam
  7. tetibe rasa nak jugak :)

    http://ilusi-fantasidunia.blogspot.com/

    BalasPadam
  8. sudah semua! mau doodle tomey2 jugak <3 :D

    BalasPadam
  9. hehe tetibe nak join gak..hahaha :P

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum...saya pun nak join! ^^
    http://diarybudaktinggi.blogspot.com

    BalasPadam
  11. dah buat semua ,
    nak stamp !! ^^

    http://drmuslimah.blogspot.com/

    BalasPadam
  12. nak jugak.. :D

    http://rajafarah94.blogspot.com/

    BalasPadam
  13. nak juga !! comelnya stamp! bestnyee!!!

    blog deno :
    http://dayangdeno.blogspot.com/2012/05/serangan-sle.html

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.