Freebies doodle berkaca mata

Assalamualaikum....















Ada yang mintak doodle pakai spek,sekarang kan tengah hot spek besar bingkai hitam ni.Pakai tudung instant lagi.
Azzah tak ingat siapa yang mintak,harap korang suka..semuanya transparent dan tak ada watermark.


Sekian.


campaign imagecampaign image


29 ulasan:

  1. ooo yeaah..senyum lebar2..kak azzah buat kan..^^

    mekaseh kak..

    BalasPadam
  2. eeeeeeeeeee.... geram! comeynya doodle akak! eeewwww.. :P

    BalasPadam
  3. amboi tudung. berwarna warni :)

    BalasPadam
  4. alala cute yer mulut doodle tu . ehee

    BalasPadam
  5. akak comelnya akak buat. serius jeles ni.

    BalasPadam
  6. boleh deno ambil satu? deno pakai spek.. hihi :)

    BalasPadam
  7. sukanyer..saya pun pakai spek jugak

    BalasPadam
  8. bahhhaaa, comeynyer sumer..especially yang tudung ada corak2 tuh.. ^^

    BalasPadam
  9. cuteeee plus kawaiii hehehe... azzah jom art trade nak???

    BalasPadam
  10. Vouge tul minah specky tu...hhheee

    BalasPadam
  11. Nice one. Sy grab satu okay ;)

    BalasPadam
  12. so nice ! akk nak tnya cmna akk buat corak dekat tudung tu ?

    BalasPadam
  13. salam akak..sye ambik semua ek...sbb dye slalu guna utk header.. :)

    BalasPadam
  14. Assalamualaikum mintak Doodle yang cute ni dijadikan sebagai header ya ? Comel!

    BalasPadam
  15. Assalamualaikum..sy copy doodle2 yg comel2 blake dlm blog ni..utk dijadikan koleksi dan update blog sy..mntk izin ye..thanks =)

    BalasPadam
  16. Assalamualaikum...syiqin copy doodle pakai cermin mata tuu..untuk mencantikkan blog syiqin...minta izin dan halal yee...terima kasih

    BalasPadam
  17. Assalamualaikum....Kak Azzah Saya Ambik Satu Doodle Kaler Oren Ye...Terima Kasih...

    BalasPadam
  18. mcna nak buat tdung tu corak2 dalam SAI?

    BalasPadam
  19. comel2! bole buat turorial mcna nk lukis una SAI x?

    BalasPadam
  20. Comel awak lukis. Saya amik satu. Tq. ^_^

    BalasPadam
  21. mohon copy.. sy x akn lupe credit kepada awak :)

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.