Free LOMO sorang sebijik!

Assalamualaikum...








Ha,apa lagi,ambik la sebijik..free je..he..he..


Dalam dok siapkan art trade,pergi tumblr kejap..rilis tensen la kononnya..jumpa satu quote,try lukis camera ala Lomo,makanya jadik macam ni:




Yang tu macam comot sebab tu lukis lomo lain..nak ambik,ambik ler ,tak cukup satu,semua azzah bagi..:D




*watermark kat quote tu untuk tumblr doodle azzah yang baru..pasaran antarabangsa punya..konon.Eh,baru perasan camera kat quote tu macam mesin basuh..ayak!







20 ulasan:

  1. hee..comel nyaa :)
    akak lukis guna software apa ?

    BalasPadam
  2. waaaaaa... saya ingat akak nak kasi the real lomo punya. hihi... baru nak berebut.

    doodle lomo pn jadi la kak... saye ambik satu ye. TQ :)

    BalasPadam
  3. ingatkan free lomo betul . rupanya freebies lomo . :( tapi comel la :D

    BalasPadam
  4. comel sumenye.. ^_^ hahha.. ape lah... da lukis siap br pasan cam mesin basuh... hahha.. kelaka tul azzah ni..

    BalasPadam
  5. a'ah , adalah sikit macam mesin basuh . hehe . cute lah ! shera ambik eh yang warna kuning tu? ngeee ^__^

    BalasPadam
  6. curi satu..sapa nak bg kamera free kan..eh aah lah nmpak mcm msin basuh kamera yg last tuh..^^

    BalasPadam
  7. ceh, ingatkan contest ada hadiah lomo ke mende td. haha

    BalasPadam
  8. rajinnya dia. selalu bg kita free2 je. :)

    BalasPadam
  9. Saya ambil untuk buat header boleh ?

    BalasPadam
  10. Comel awak lukis. Saya amik satu. Tq. ^_^

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.