Frustrated

Assalamualaikum...






Tak payah nak frust sangat la tuan blog.



*Frust dengan orang yang dengki tak tentu pasal.Blog buruk,doodle buruk pun ada yang dengki..jeles lettew..kan dah kena report..

Kadang-kadang dengki ni bagus..satu cara untuk kita cari cara bersaing secara baik..apa kata kita bersaing cara baik..takmo dengki-dengki..peace.



Sekian.

13 ulasan:

  1. pesal plak nih?
    ok la ada orng dengki, tanda2 awal jd retis tu.
    positif, positif! haha

    BalasPadam
  2. blog nie comel la. sape kata buruk :(

    BalasPadam
  3. bese lah tuh kak azzah..msti dorg jeles tuh..sabar ye..^^

    BalasPadam
  4. biasalah..org dengki mmg kurang kasih syg..sabar keh:)

    BalasPadam
  5. ish2, cer gitau sape tu.. bgi pelempang sedas dua.. xbleh nk tgok org lbih ckit msti nk ada PHD

    BalasPadam
  6. hish biasalah tu kak..jeles dgn kelebihan yg akak ada.. abaikan k..yg penting doodle n blog akak cumel ok!

    BalasPadam
  7. suka jer blog azzah....mmg suka jengah kt sini...

    BalasPadam
  8. meri besaing secara sihat..yeeaahah..saing azzaahh..ramai betul peminat awok

    BalasPadam
  9. kalau bersaing dengan baik boleh terima...
    tapi kalau berdengki niat jelous bebagai nie
    wat sakit hati je dengan org mcm nie

    BalasPadam
  10. ish3..xbaik betul dengki mendengki ni >.< btw, doodle tu tetap comey ^_~

    BalasPadam
  11. nape ni..? sabar ye kak...

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.