SEGMEN BLOGWALKING BLOG BARU

Assalamualaikum...

Azzah nak buat segmen ringkas je..segmen blogwalking blog baru.Makna blog baru,followers dia kurang dari 200 orang.Tak kira le berapa lama dia blogging asalkan followers tak sampai 200 orang.





Syaratnya:
1-Buat entry tajuk SEGMEN BLOGWALKING BLOG BARU
2-Letak banner kelip-kelip tu kat entry dan link ke entry ni.
3-Tuliskan apa istimewanya blog korang.
4-Letak url entry korang kat comment sini.

Yang pasti blog korang mestilah ada followers kurang 200 orang.
Tarikh tamat 29hb Julai 2012 jam 12 tengahari.
Lepas jam 12 tengahari azzah akan list semua blog.


JOIN ler..

24 ulasan:

  1. alorrr... nak join jugak.. ^_^

    BalasPadam
  2. selamat menjoinkan diri yer semua :)

    BalasPadam
  3. http://eusaida.blogspot.com/2012/07/segmen-blogwalking-blog-baru.html

    salam eda dh koin :)

    BalasPadam
  4. Salam,saya nak join..setakak ini tak lebih 200 lagi follower saya ;(

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/07/segmen-blogwalking-blog-baru.html

    BalasPadam
  5. hee~~ join !

    http://be-readers.blogspot.com/2012/07/segmen-blogwalking-blog-baru.html

    BalasPadam
  6. saya lalu, saya nampak, lalu saya poin join. :)

    BalasPadam
  7. Salam, Azzah. Yasmin join :)
    http://yasminmirol.blogspot.com/2012/07/segmen-blogwalking-blog-baru.html

    BalasPadam
  8. hai azzah.. =) saya ternampak entry neh..jadi saya pon nak join jugak..hee
    http://sayadanblog-sheyr.blogspot.com/2012/07/segmen-blogwalking-blog-baru.html

    BalasPadam
  9. ingt nak join jgak. tp bile bce syarat. alamak tak boleh join..:(

    BalasPadam
  10. rejected! cik tikah x leh join. huhu..

    BalasPadam
  11. Assalamm.. T join lagi.. ^^

    http://jezsygeisha.blogspot.com/2012/07/segmen-blogwalking-blog-baru-by-kak.html

    BalasPadam
  12. Salam.. dah join dah.. jemput la singgah blog mai.. ^^

    http://missmyzatul.blogspot.com/2012/07/segmen-blogwalking-blog-baru.html

    BalasPadam
  13. Join jugakkk! ;D

    http://norasikinishakstories.blogspot.com/b/post-preview?token=EoP9zDgBAAA.GhFEXBkhOVnLatJFaO5SOw.damuTDVp_IivOpbRXg4VKw&postId=59156323937811725&type=POST

    BalasPadam
  14. ehh! kita salah bg url lah.

    http://norasikinishakstories.blogspot.com/2012/07/segmen-blogwalking-blog-baru.html

    BalasPadam
  15. Join segmen awak. Comey banner! I like it! ^^

    http://misskpoppers.blogspot.com/2012/07/segmen-blogwalking-blog-baru.html

    BalasPadam
  16. Jumpa blog ni and immediately terus buat entry!

    http://prettyreddandelions.blogspot.com/2012/07/segmen-blogwalking-blog-baru.html

    BalasPadam
  17. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  18. Dah join! Hehe. :)

    http://prettyreddandelions.blogspot.com/2012/07/segmen-blogwalking-blog-baru.html

    BalasPadam
  19. selamat menyertai buat blogger baru! :D

    BalasPadam
  20. ala... baru nak join... bila azzah nak buat utk kita2 ni.... hihi :)

    BalasPadam
  21. saya nak join ^.^

    http://simplesyara.blogspot.com/

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.