Rahsia ketawa sampai keluar air mata

Assalamualaikum...


Sape tak pernah ketawa,angkat kaki!

Mana ada orang yang tak pernah ketawa sepanjang hayat dia..eben si muka ketat pun ketawa bila kena geletek..nak-nak geletek tang pinggang. nak lebih power,geletek tang ketiak.

Orang cakap ketawa ni ubat segala masalah tapi tak jugak kot..sebab kadang-kadang kita bole ketawa secara fake..lepas habis ketawa mood sedih tetiba datang..tu maknanya hati didalam siapa yang tahu...Allah jugak yang tau.

Nak tau khasiat ketawa?..jangan tak tau,ketawa pun ada khasiat..bukan petola je ada khasiat.(ceh,tak de pertalian)







ada lagi,





Masa anak dara dulu mak mesti piat pinggang kalau tetiba aura ketawa berdekah-dekah macam guruh nak datang.Tak elok orang tengok kata mak..

Dah tu pulak orang kata lagi,kalau kita ketawa kuat-kuat,lepas gelak dekah-dekah cam tu nak nangis lettew..tunggu gak bila dia nak nangis,tak ada pun..


Ikut dari sumber,dia cakap 100 kali ketawa sama manafaat dengan bersenam 10-15 minit..ha?100 kali ketawa?..mau kebas mulut..Kalau macam tu,tak payah bersenam..ketawa je banyak-banyak..tak payah ketawa depan orang pun tak pe..tengok katun doyemon pun okei apa..

Jom kita berdoyemon !

ha..ha..ha..ha..ha..eh,sopan sikit..he..he..he.:D




Jualan murah kat sini                                   pop quiz
campaign imagecampaign image







18 ulasan:

  1. wow..baru tau 100kali ketawa = senam 10-15min >.< menarik!

    BalasPadam
  2. Saya prefer bersenam 15 minit daripada ketawa 100 kali. hehe

    BalasPadam
  3. skang dh jarang sgt ketawa..tak tahu kenapa T__T

    BalasPadam
  4. lepas ni boleh ketawa gnti senaman. haha :)

    BalasPadam
  5. hari ni takde mood nak ketawa....

    BalasPadam
  6. ketawe senaman mulut.,. huhuhu

    BalasPadam
  7. ketawa best..tp kalau ober sgt mak mertua pon lari..kekekek.XD

    BalasPadam
  8. Ketawa bagus..tapi jangan over...sebab byk ketawa jiwa mati...:)

    BalasPadam
  9. sy suka ketawa, tp xde lah 100kali sari...hahaa

    BalasPadam
  10. hahaha tergelak2 jijah baca entry akak ni...kihkihkih


    header akak cumel!

    BalasPadam
  11. betul. mak selalu tegur klu ketawa byk.

    BalasPadam
  12. hehe ketawa boleh mngubat macam2 :)

    BalasPadam
  13. dah lama tak ketawa terbahak-bahak...stress yang amat skang ni! :)

    BalasPadam
  14. HAHAHAHA-tak de pape pun ketawa je.
    Untuk senaman muka~ =D

    BalasPadam
  15. deno ketawa banyak2 bila tengok JOZAN.. hikhik :)

    BalasPadam
  16. last ketawa xbleh blah.. time tgok cite tamil kat tb 2.. lawak sgt2..huahua

    BalasPadam
  17. sy kalau terlebih ketawa..boleh migrain pulak

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.