Freebies bunny

Assalamualaikum...






Bunny ni ada yang mintak..dah lama azzah simpan dalam folder tapi tak publish-publish.Sebenarnya ada banyak lagi freebies yang azzah buat masa free dulu,seperti biasa terperam lama dalam folder..

Nanti-nanti azzah siapkan ye..nak ambik seperti biasa save as atau copy..tak payah credit pun tak per sebab meme kurang menawan.

Sekian.


25 ulasan:

  1. comel lah..hri tuh dpt meow..skg nie bunny plak..curi sekor.

    BalasPadam
  2. kawaiii.. sumenya... ^_^ suke bunny

    BalasPadam
  3. Assalamm.. T grab 2 ekor bunny bleh?
    purple and blue one.. hehe.. cute semuanya..

    BalasPadam
  4. kurang menawan? ce kalau akak ltk ni kat baju T-shirt, pasti tertawan..:DD

    BalasPadam
  5. alololo comeynya bunny ni...

    BalasPadam
  6. hehe, comeyl giler kooot..! ^^

    BalasPadam
  7. comel sangat! ske kale merah2 tu ^^

    BalasPadam
  8. Kak Azzah , Nk Amikk :) Hhee , Comell Lhaa

    BalasPadam
  9. kak azzah..saya amik bunny biru n pink....

    BalasPadam
  10. kak azzah...saya amik bunny biru n pink....

    BalasPadam
  11. kak azzah,saya amik bunny kaler kuning dgn purple ye...

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.