Review

Assalamualaikum...



Sorry sangat lambat meng review..maklumlah saya hanya manusia biasa..:D


Mari kita tengok siapa yang bertuah..

Blog ain warna purple tapi azzah terbuat banner warna kuning plak..tak pe la..janji korang singgah..:D



Hermm..cantik tul blog dia..



Blog dia dah tukar ke header ramadhan..comel okeh.



Blog dia warna hijau jadi banner pun hijau la..sedap mata memandang.



Blog dia masih baru,jadi seelok-eloknya kita follow le..tapi follow mau ikhlas..:D



Ni lagi satu blog yang backgroundnya azzah sangat suka..warna itam.Kadang-kadang terfikir gak nak itamkan blog ni.



Warna blog dia yang ceria..entry-entry pun menarik..


Apa lagi..sama-samalah kita singgah.

Nak join macam ni?.Ikut syarat dalam entry NI tapi mesti tahan sabar sebab terpaksa menunggu..azzah akan review dan bagi banner/stamp,cuma cepat atau lambat jer blog korang akan direview dan promot.Banner/stamp yang azzah bagi korang boleh SAVE AS..

Sekian..pecah kaca pecah gelas,dah habis baca komen la sedas.:D




11 ulasan:

  1. tak ape . hihi . wieya pun tak ingat . terima kasih banyak - banyak kak azah . jasamu ku kenang .

    BalasPadam
  2. mesti kena terjah blog2 mereka ni..hehe


    salam perkenalan semua yer :)

    BalasPadam
  3. wah bertuahnya siapa yang dapat gif ni dari azzah... best3 :)

    BalasPadam
  4. wah, comey nya banner saya! suka3 :D thanks !!

    jemputlah singgah lagi ye~~

    BalasPadam
  5. from:iykalullaby.

    thanks dear..wat susah je..hehe..btw comel la..

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.