Dudel Doodles

Dudel Doodles



Assalamualaikum...

Azzah ada buat group kat pesbuk..gatai kot tangan ni tekan tu tekan ni kat pesbuk.Maka setelah menekan itu dan ini,terhasil lah group alah kat atas.Ciri-ciri kelayakan tak de sebenarnya..tapi ping entry yang banyak doodle akan diutamakan..tutorial doodle pun okei jugok..letak doodle hasil ciptaan korang setelah habis keringat membasahi bumi pun okei lah jugak..kita boleh pakat komeng-komeng.

Adminnya azzah,azzah ada add setengah bloggers doodler yang azzah kenal tapi ada gak yang tak boleh add..azzah pun tak tau kenapa,mungkin dia buat subcribe..

Pada yang nak join amat la dialu-alukan..azzah akan approve.

Maaf la korang terpaksa nengok banner yang tersangat la cikai tuh..jom la join,apa tunggu lama-lama..:D



Kbai..

17 ulasan:

  1. yg tak pandai buat doodle boleh join tak?

    BalasPadam
  2. da joinnnn.. tq azzah sb invite.. jom reramai kasi 'huru hara' itu group..hehe

    BalasPadam
  3. nk join nk join..haha tp doodle sy comot..bdk bru belajar;p

    BalasPadam
  4. deno baru je click join.. hihi.. deno suka doodle, tapi tak pandai sgt lukis, baru blaja sikit2.. hihi, harap bila join ni dapat byk tips lukis doodle :)

    BalasPadam
  5. nak join jugak lah walaupun tak pandai mendoodle..hehe..^^

    BalasPadam
  6. kita tak pandai buat doodle. boleh la group ni ajar kan :)

    BalasPadam
  7. hehehe aci ke nak join gak? haha selamat maju jaya sis..

    BalasPadam
  8. kita tak tau buat dudel. tapi kita suke tengok dudel pastu curi.. kikiki

    BalasPadam
  9. woo dah siap ka group ni.. ok nak pi join =)

    BalasPadam
  10. http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-fatin-fatini.html jemput join..banyak hadiah menarik sini..

    BalasPadam
  11. dgn semangat ke-dudel-an saya nk join. :)

    BalasPadam
  12. nice entry with doodle..
    i like ur blog,keep it up sis! :)
    jum mlwat blog sy jgk..sy pn msih bru lg..anyway thanks ye ^_^

    BalasPadam
  13. wahhh..terbaik lah sis azah ^_^

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.