Art trade dengan Amal

Assalamualaikum...





Walaupun azzah tak boleh nak save atau copy doodle dia,tak pe la azzah ambik sikit tenaga menprintscreen kan doodle..eben senget sikit.

Ini jugak untuk peringatan pada sesiapa yang nak art trade dengan azzah,JANGAN buat disable right click kalau nak art trade.Kalau art trade attach doodle kat FANPAGE azzah ye..senang azzah nak copy  dan simpan kalau buat macam tu..

Apapun terimakasih pada Amal sudi art trade dengan azzah..dan ni doodle azzah buat,



Sesiapa nak art trade dengan azzah boleh click banner kat sidebar tu dan letak link entry awok..

Sekian.

17 ulasan:

  1. antara dudel paling cun dari azzah sayurlemak.. :D

    BalasPadam
  2. comellah doodle kak azzah tengah baca buku tu..nice one!

    BalasPadam
  3. best. walaupun warna terang, tp kelembutannya masih lg terserlah.

    BalasPadam
  4. alolo... shomey sangat... baca buku ape tu..

    BalasPadam
  5. wah doodle azzah makin lama makin cantik tau!!ni yg rasa nak minta azzah buatkan header saya hehehe...

    BalasPadam
  6. oloooooooo , comel nyaaaa, seriously kitaa sukaa to the max ! :D yeayy.

    ehh amal send yg amal buad tu kt fan page akak.

    btw, Thankyouu so much :)

    BalasPadam
  7. @Azhafizah Md Norsebab dia student kena la buat doodle baca buku..:D

    BalasPadam
  8. @BiskOttak perasan warna tu terang..tau kaler je..tuk cikot hampir siap..:)

    BalasPadam
  9. @ccicutedia buat2 je baca buku padahal tengok camera..:D

    BalasPadam
  10. @||aLeaSaRa||Buat header?azzah x berani buat header,takut x kena selera org..

    BalasPadam
  11. suka sukaa sukaa! *rentak uoin ipin*

    ni amal ad buad entry !
    http://applehijaulife.blogspot.com/2012/07/doodle-art-trade.html

    BalasPadam
  12. serius doodle ni paling comey kak! jijah suka sgt2!

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.