Freebies doodle zzzzz!

Assalamualaikum....


Azzah tak ingat siapa yang request doodle ni kat cbox.Azzah dah buat tapi tak tau la betul ke tak posisi tido yang dia nak..hope suka..










Nak ambik komen dulu..ni entry autopublish sebab azzah balik kampung untuk sambut puasa jadi tak sempat nak blogwalking.Hari senin azzah pi blog korang ye..

Pada yang tertunggu art trade dan review,minggu depan azzah balas.Jadi sementara tu,nikmati lah entry autopublish dulu yek?

Sekian

24 ulasan:

  1. ala tomey ha...sleeping beauty lg ha

    BalasPadam
  2. tido pon comey gak kan..hehehe

    BalasPadam
  3. akak, nak 2... hehe.. comel la

    BalasPadam
  4. blik perlis ke azzah.. hati2 ea n slamat berpuasa

    BalasPadam
  5. comelnye yang selimut pocodot tu hehe

    salam ramadhan al-mubarak
    selamat berpuasa dan beribadah di bulan yang mulia ini... semoga segala amalan kita diberkati Allah, amin

    :)

    BalasPadam
  6. adoi. tido camtu susah nak nafas.
    tido ikut sunnah la. haha :P

    BalasPadam
  7. eee.. geramnya!! comel sgt :)

    BalasPadam
  8. macam biasala dear, memang sgt cute okeyy? :)

    BalasPadam
  9. comelnya...nak curi buat koleksi.^^

    BalasPadam
  10. comelnya . akakkkkk .. nakkk ...

    BalasPadam
  11. cutenya!!! igt kek tdi...menyesal tak baca entri

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.