Jom blogwalking!

Assalamualaikum...





Sorry sangat lambat list kan peserta segmen blogwalking.Biasa la hari minggu..dapat pulak bokak pose dan tarawih ramai-ramai,blog dilupakan sebentar.

Walaupun tak ramai yang join,tak menjadi masalah.Mungkin yang lain dah ramai followers kan..maklum la sekarang ramai bloggers dah kretip untuk tarik followers dan readers..sok-sok azzah buat segmen2 lagi ye..nanti yang lain boleh join.

Ni list blog yang join..jadi sila-sila la terjah dan kenal-kenal..baru-baru ni semua..

1-http://eusaida.blogspot.com/
2-http://diarionlinenurul.blogspot.com/
3-http://be-readers.blogspot.com/
4-http://menaipdipapankunci.blogspot.com/
5-http://yasminmirol.blogspot.com/
6-http://sayadanblog-sheyr.blogspot.com/
7-http://jezsygeisha.blogspot.com/
8-http://missmyzatul.blogspot.com/
9-http://norasikinishakstories.blogspot.com/
10-http://prettyreddandelions.blogspot.com/

Sekian.

9 ulasan:

  1. wahh, cikmisi tak trjoin lah pulak~ nape ea, ishh, ruginye.

    btw, tumpang lalu, jom singgah sini jap komen2 sket ~ siyes menarikk ~~ jom lahh~

    http://keyrajoongki.blogspot.com/2012/07/e-book-superbb-powerr-tak-menyesal-punya.html

    BalasPadam
  2. Salam... =)

    Selamat berpuasa. hehe.

    1st time singgah sini ni. Saya follow kamu ye...

    salam kenal.

    kongsi : http://www.sofinahlamudin.com/2012/07/perbezaan-antara-kenapa-dan-bagaimana.html

    BalasPadam
  3. pwh.. buat segmen ke? sekarang agak busy, tak sempat nak jelajah sangat

    BalasPadam
  4. salam perkenalan semua... jom main terjah menerjah..weee~~

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.