Bayar hutang review

Assalamualaikum.....




Setiap hari Ahad azzah akan review blog-blog yang ambik bahagian segmen dedolu tu dan bakinya yang dalam setiap entry yang azzah buat macam ni..Kali ni dah tak dapat stamp tapi yang bertuah akan DAPAT:




Taraaa.....


Gif banner!Jom kita tengok siapa yang dapat..eh,azzah pulak yang eksaited lebey.



FATIN-blog si pinky..





MIA-suka header dia.





MIRA-mira,ira,mashimaru,tak tau nak letak nama apa..tapi apapun blog dia comel.







MISS BANU-Blog warna pink..like.






NAJWA..Najwa latif?bukan,najwa zahari..satu lagi blog yang comel.







PUAN SHEILA-jangan nak try-try,dia dah kawen ok..





SHY-Greeny blog..





Done 8 blog dapat gif banner,nak ambik save image.Pening mata tengok gerak-gerak.Rasa rajin pulak buat benda alah ni padahal recycle je pun..

Nak jugak?.kalau nak LIKE FANPAGE dan klik SINI.Lepas tu tinggal URL blog kat entry ni dan korang akan ada dalam list menunggu.Setiap minggu hadiahnya lain..

Apa lagi,jom kita bw sama-sama..sekian.

13 ulasan:

  1. serius comey dia gerak2!! i like it!!

    BalasPadam
  2. http://eyfaaliasstory.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. wahhhhh terima kasih ya.... sukanya mia.. ;) so sweet..

    BalasPadam
  4. nak nak! best ni :) www.dayangdeno.blogspot.com

    BalasPadam
  5. olololo..comelnye dia gerak2 :))

    nk jugak la ^^

    http://ikapukpuk.blogspot.com

    BalasPadam
  6. nanti nak terjah lah.. ^_^

    BalasPadam
  7. ari tu da prnh try..tp x dpt pon..hihihi..nk jugakk..

    http://rajafarah94.blogspot.com

    BalasPadam
  8. yeah saya dapat~ Terima kasih kak! Comel sangat2 ^^

    BalasPadam
  9. heheheh...comel...
    saya dah amek tau...
    terima kasih daun keladi...
    =)

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.