Perbezaan ketara antara Lisa Surihani dan saya

Assalamualaikum....



Lisa Surihani masa pms






#iklan dibawakn oleh syarikat tuala wanita ternama




Saya masa pms






Kadang-kadang pikir mengarut iklan-iklan ni..realiti dijadikan fantasi..fantasi dijadikan realiti..wateber!
















12 ulasan:

  1. jarang ada iklan yg tak menipu.
    suka tengok iklan sebab kreativitinya, bukan kerna produknya.

    BalasPadam
  2. huhuhu..ika time pms xde la pulak kena teruk.rase cm biase je. setakat nie la ;)

    BalasPadam
  3. iklan ni nak lariskan product je.^__^

    BalasPadam
  4. Iklan nak bagi laku barang so mesti iklan yg best2.

    pms buat kita tidak selesa tetapi setiap orang mempunyai kisah tersendiri di sebalik pms.

    BalasPadam
  5. dni tak penah senggugut... tapi ada pening2, bad mood, sakit belakang.. hehe

    BalasPadam
  6. bila dtg pms mmg x blh buat ape. sakit :(

    BalasPadam
  7. diorg penipu..sy mengalami cm awok

    BalasPadam
  8. senggugut ade datang sekali sekala.. tp boleh tahan lagi setakat nie

    BalasPadam
  9. nak tarik pelanggan punya pasal. :)

    BalasPadam
  10. HahahahahahahaXD
    Perbezaan waktu PMS..
    Okeyh.. Tak boleyh benti gelak..
    Hahahahahahaha!

    BalasPadam
  11. a ah kan...kite pms , nak bangun pun tergagah-gagah kan

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.