Art trade dengan sibudakkurus

Assalamualaikum...


Hari ni nak balas hutang art trade..ramai yang ambik bahagian..Insyaallah azzah akan bayar hutang semua art trade.

Kali ni giliran sibudakkurus,kenapa url dia "sibudakkurus"?,tak payah nak berteka-teki lagi,sah-sah la tuan punya blog tu kurus..





Perkenalkan,ni namanya MIMI..nama macam kucing azzah yang mati kena langgar..sob..sob..sorry emosi sikit..


Dan azzah balas dengan





Sushi..nama dia tak tau tapi dari golongan sushi la ni jadi MIMI tu boleh makan sushi ni kan?..nom..nom..nom..MIMI cakap..:D


Sekian.

p/s:jom join DUDEL DOODLES,boleh sembang dengan kawan-kawan yang sama minat mendoodle.Dijamin tak menyesal bila join..:D







12 ulasan:

  1. heeee..thanks azzah :-) comell..kenyang mimi makan sushi..hehe

    BalasPadam
  2. alahai.... nape la cute sgt ni...pink pulak tuh...

    BalasPadam
  3. tag awak dalam GA NI ! Hadiahnya boleh pilih salah satu dan guna random.org ! --> amirah-mirah.blogspot.com/2012/07/cik-buaya-1st-giveaway-choose-your.html

    BalasPadam
  4. comelnyee.... ^_^ suke tgk muka dia.. sweet jerk.. muehhe..

    BalasPadam
  5. alahai... comelnya.x snggup nak makan. hahahaha

    BalasPadam
  6. hehe..comel kombinasinya..^^

    BalasPadam
  7. hehe.. cutenya.. bukan tu Mimi cite kartun CANIMALS ke? Haha~ :D

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.