Art trade doodle 3 warna dengan Dysha

Assalamualaikum...


Yea..dapat doodle lagi dari DYSHA..dulu dah dapat satu masa art trade personal,boleh tengok dalam ni..ni dapat lagi:



Bunny!

Azzah suka bunny tapi geli nak pegang sebab dia lembut sangat..dah tu tak boleh nak menjawap macam kucing..

Dan ni dari azzah pulak,bunny jugak tapi...














bunny girl?



Hope Dysha suka..thanx sebab sudi art trade dengan azzah lagi..love ur artwork..:D



campaign image






13 ulasan:

  1. omey sangat... dedua omey... ^_^ wee~~~

    BalasPadam
  2. alolo tomey2..sya grB LEKt kt page art trade..sronok ada aktiviti mcmne...

    BalasPadam
  3. cumell http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/awesome-giveaway-by-us.html mari join sini dear..byk hadiah menarikk..

    BalasPadam
  4. auwwww comey!PINK! I loike.^___^

    BalasPadam
  5. meriah plak aktiviti art trade nih

    BalasPadam
  6. kreatif betul rakan2 blogger nie....

    BalasPadam
  7. hehehe... bunny yg comel loteh :D

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.