Freebies cikgu part 2

Assalamualaikum...


Ada kawan bloggers di fesbuk request DOODLE cikgu freehair dan DOODLE cikgu lelaki,so ini lah dia.........

Korang boleh kaler sendiri atau ambik yang dah siap ni:








Ni plak pakai spec
Ada yang letak watermark,ada yang tak..tak pe la..janji kalau ada yang ambik comment dan kredit okeh.Size boleh di adjust.Kali ni azzah tak buat satu-satu tapi azzah siap buat sepasang.Kalau tak nak yang couple korang boleh crop sendiri.


Kbai.
P/S:jangan lupa join DOODLE GA,esok dah last.






 







14 ulasan:

  1. omey semuanya.. ^_^ ade style..

    BalasPadam
  2. semuanya cute! ehh.. macam couple lak cikgu2 tu. :S

    BalasPadam
  3. doodle cikgu...ishhh comel2...hehe>,<

    BalasPadam
  4. tomeyyy! saya sebagai bakal cikgu- LIKE! haha <3

    BalasPadam
  5. cikgu pkai tudung xada? hihi

    BalasPadam
  6. saya nak amik satu tau, buat sample lukis rambut lelaki...tak pandai lagi nak buat rambut ensem2 ^_^

    BalasPadam
  7. Geram tengok doodle tuh..chomel.. (':

    BalasPadam
  8. comel comel! nmpak padan pulak bedua. hehe :)

    BalasPadam
  9. gosip2. suami isteri cikgu.. XD

    oh ye, freebies akk sy culik eh, syok tgok

    BalasPadam
  10. eca dtg amik freebies smbl klik iklan nuffie :D

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.