Hiatus sekejap

Assalamualaikum...



Maaf sebab azzah hiatus kejap..sebabnya kelajuan internet terhad teramat,jadi nak bukak blog berblogwalking telah memberi satu perasaan yang menyampah teramat-amat.Insyaallah azzah akan kembali seperti biasa..

Pada yang join DOODLE GA,tunggu list dan keputusan ye..bila?Mesti la awal bulan ni..yea..yea..nak join masih ada masa..

Kbaibai..



22 ulasan:

  1. kan. internet slow, kita pun jadi naik geram. naikkn quota nye kak..xD kompom laju. (lpstu bil pun kompom naik)

    BalasPadam
  2. pakai broadband ke?sy pakai streamyx..laju jugak..XD

    BalasPadam
  3. maaf. nk tnya. hiatus tu apa? :)

    BalasPadam
  4. same la kite kak azah..line internet jd penghalang

    BalasPadam
  5. saya dah lama tunggu akak buat entry :)

    BalasPadam
  6. kelembapan internet mmg rasa menyampah nk online..haha;p

    BalasPadam
  7. line memang agak lemmm sekarang...

    oh ya...azzah ada share mcm mana nak lukis mata doodle kan..tak ingat dlm entry bila...nak mintak izin mengunnakan sample tu buat mata doodle tu yea...^_^

    **hakikatnya, nanti mata jadi macam2 rupa jgk..hehehe

    BalasPadam
  8. cci br lepas.. ni da nk mula lik..

    BalasPadam
  9. Alaaa. Baru nak menyinggah. Tuan empunya blog nak hiatus pulak.

    BalasPadam
  10. kalau kat meru....line tenet mmg la agak sakit....mood nak berblog pun jatuh merundum

    BalasPadam
  11. tension jugak bila internet ni lambat je...

    BalasPadam
  12. samalah kak.. menyampah je rasa..huhuhu

    BalasPadam
  13. comei blog nihhh...1st time masuk...

    BalasPadam
  14. bese lah klu mcm nie. pyh nak update blog pon.

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.