Tanda air/watermark

Assalamualaikum..


Sekarang letak watermark besar peti sejuk pun tak jamin artwork kita tak dicopy..tapi suka lah letak watermark,nampak comel gitew..

P/S:slurpy doodle sebelum masuk tido..selamat malam.


23 ulasan:

  1. haha... ambik penuh ngan watermark...

    BalasPadam
  2. biasalah la tu kalo da kaki curi tau je cara mcmana pun nak curi gak, br watermark lagi besar dari doodle..huahua

    BalasPadam
    Balasan
    1. terkial2 sikit dia nak buang kalau buat besar2..

      Padam
  3. sbagai seorg insan yg bkecimpung dlm bab2 camni (dan masih lagi amtur) sy ada tips utk akk cmna nk protect artwork dr dikikis watermarknya. >e<.. nti sy ada masa sy share. hee~ utk sketika ltk tanda bbanyak.

    BalasPadam
  4. artwork lawa2 ramai yg berkenan...selalu lini guna gmbr yg dipinjam dr en.google jer

    BalasPadam
  5. biasalah..nak2 akak pakar doodle.. mmg kena ciplak la..hehe

    BalasPadam
  6. skang ni sy paste je watermark tp kaburkan.hamik siapa nk ngaku ngaku laa kan.XD

    BalasPadam
  7. banyaknye watermark... huhu...

    kalau dah gatal nak copy..diorang copy jugak... tak leh nak cakap ape... melainkan ade polis digital... hahahaha

    @Biskot... share la lam group ye! ^^

    BalasPadam
  8. doodle comel kan..ramai sangat peminat..hehe...

    thanx azzah drop komen kat blog saya

    saya dh follow awak sebelum ni...^_^

    BalasPadam
  9. penuh sunggah ngan watermark.. ngee.. kaki rompak mmg x dpt nak dibendung da.. huhu

    BalasPadam
  10. huhu..puas hati letak watermark banyak2

    BalasPadam
  11. Comelnyer...
    Tp kalau dah letak banyak macam ni still org nak curi jugak tak taula kan :)

    BalasPadam
  12. azzah buat watermark utk deno satu bleh? hehehe.. gurau je... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ala,watermark biasa2 je deno..

      Padam
  13. itulah kan..kalau dah memang orang nak amek,amek juga walau letak fullpage watermark..huhu..

    BalasPadam
  14. terbaik la kak. hihi. ad org amik lg lpas ni xtaw la nk ckp :)

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.