Art trade dengan NISHA

Assalamualaikum...


Kali ni baru berkesempatan nak balas art trade(art trade 3 warna).Kali ni azzah dapat dari NISHA.

Ni doodle dia:

Dia mintak azzah komen tentang doodle di.Komen azzah,teruskan usaha mendoodle kalau betul-betul minat.Ni kira dah ok sebab azzah punya doodle dulu-dulu amat la buruk.Azzah start dengan doodle lidi kalau ada yang ingat..kelakar bila dibelek-belek.Tak percaya?.Meh tengok..


gigi macam pakai braces!


ERK!



ok..dah..dah..toksah cari lagi..ha..ha..:)


Kesimpulannya kat sini,jangan bimbang kalau rasa doodle kita hanya layak buat stok gelak tapi kalau di usaha dan dilatih tubi jari jemari kita hampir setiap entry,Insyaallah doodle pun bole berubah menjadi macam kita nak.

Terpanjang plak padahal dia suruh komen je doodle dia..T_T

dan ni doodle dari azzah khas buat nisha..





Simple gak.Inspirasi dari kawan doodler di tumblr.Hope nisha suka.

Kbai.



16 ulasan:

  1. comey nye sumer doodle tu >,<

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah, Allah bagi kalian bakat ini.

    BalasPadam
  3. Comelnya..nak art trade dengan kak azzah juga boleh tak? ^__^

    BalasPadam
  4. saya punya lagi buruk...hihi...

    BalasPadam
  5. memang tak dpt dinafikan... comeeeellllllll!!!!!!! :)

    BalasPadam
  6. omey nyer... ^_^ semua comel2..

    BalasPadam
  7. hehe..lama2 lukis jd makin comel je doodle^^

    BalasPadam
  8. dah lama raihan x mendoodle. tgn dah keras :(

    BalasPadam
  9. comel.. kawaii.. ohsem[!]
    nak art trade dgn akak jgk boleh??

    BalasPadam
  10. nah. dah siap post =)
    http://nabihahj0urnal.blogspot.com/2012/11/art-trade-with-azzah.html

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.