Nak makan kaki?

Assalamualaikum...


Pada satu hari...




Kan dah jadi "Betul ke bohong"..nasihat saya."use your hands properly".:D


Kbai.maaf diatas kekasaran tajuk diatas..

SINI


29 ulasan:

  1. he..he..ala basah skit je keri..

    BalasPadam
  2. Memang rasa malaslah nak pakai tangan tutup suis . Tapi , tak pernah lagi terjadi mcm kat atas .. :P Haha

    BalasPadam
  3. bahaya tu kak... jangan buat lagi yer...

    BalasPadam
    Balasan
    1. insyaallh tak..rasa da fobia..:)

      Padam
  4. hahah...2 dh tahap kemlsn lau iman xnk bangun panggil je sape2 suh tlg tutup kan walau org 2 ada kt dpr hhahah

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau x de org lain,cam na tu iman?hi..hi

      Padam
  5. haha..

    tapi penah gak buat perangai dolu2....tv tak der remote, nonton sambil tdo, bila nak tukar channel hulur kaki jer..hehe

    BalasPadam
  6. Tuhan dah bagi tangan, nak jugak guna kaki.. aiyak!

    BalasPadam
  7. suka gak tutp plak guna kaki. nmpk beno pemalasnye an hihi

    BalasPadam
  8. hahha.. kekadang cci pon ade buat gak camtu.. huahuahua... tp bila pikir2 baik guna tangan jerk.. :P

    BalasPadam
  9. bahaya mcm tuh. len kali kne hti2..:)

    BalasPadam
  10. kekadang kalau pakai kaki susi tu x nak tutup kene lah pakai tangan

    BalasPadam
  11. akak pernah kene ke ? saya tak pernah buat

    BalasPadam
    Balasan
    1. baru kena sekali..tu pun sikit je kot kena karan dia..

      Padam
  12. heheehh hari2 sarah buat.mlz le pkai tangan.leceh

    BalasPadam
  13. Pernah buat dulu dan pernah terjadi perkara serupa. Sebab tu sekarang guna tangan je.

    BalasPadam
  14. huhu..sakit tak?? bahaya jugak rupenye tutup guna kaki ni erk..

    BalasPadam
  15. saya ngaku pernah wat cenggini..hehehe

    BalasPadam
  16. erkk, tiap hari buat kak. huhu. takut dah nk buat lps ni. hehe

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.