Wordless Wednesday-Tips

Assalamualaikum...


Rehat kejap sambil cari idea lukis doodle untuk tempahan.Ada yang tanya tips doodle..ha?tips?.Tak layak kot azzah bagi tips.Lebih baik korang tanya yang pakar..pakar-pakar kat bloglist doodle sebelah tu.

Tapi kalau nak tau jugak,just suka apa yang anda lukis,kalau mata kita rasa comel,comel la..dah tu je style lukisan yang kita dapat buat,terima je dan berbangga dengan hasilnya okeh?.
 


Kbai..


7 ulasan:

  1. BETUL TU... NK GAK TNYA TIPS KT PAKAR2 DOODLE N ILLUSTRATOR... SELAGI MATA KITA NMPAK CNTIK, CNTIK LA MATA ORG LAIN TGOK

    BalasPadam
  2. betul, setuju bonar.. :D kene suka dulu, baru bg org suke. tp kekadang boleh juga tejadi, org suka, tp kita pula xsuka. xD

    BalasPadam
  3. dah lama tak mendodel..hehe. singgah sini tgk dodel kak azzah je lah..XD

    BalasPadam
  4. buat mata comel automatik jadi comel..

    BalasPadam
  5. setuju,,,, yg penting dr mata kita sendiri... ^_^ ehhee..

    BalasPadam
  6. but prob is,kte x pndai lukis. wuu >_<

    BalasPadam
  7. tips : kena rajin macam azzah baru dpt lukis dudel comel. jangan malas macam saya :D

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.