Contoh hadiah DOODLE GA

Assalamualaikum..


UPDATE-GA TAMAT!



Azzah kembali seperti biasa..banyak benda nak update sebenarnya tapi sebelum azzah update lebih-lebih.kita start dengan tengok contoh-contoh hadiah DOODLE GA ari tu..







Minta maaf sebab senget benget..ni semua contoh-contoh hadiah.Kalau sepesen je stail doodle,azzah mintak maaf,lagipun ni je stail yang azzah reti lukis.

Nak join?.Jom gi entry NI.Tak berapa hari je lagi duedate.Kalau nak menang dengan mudah,buat la entry sekreatif mungkin..boleh tengok contoh diaorang ni:


1-http://zakie11.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html
2-http://nobodyperfect-iera.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html
3-http://doodleisdoodle.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html
4-http://nazurah-offical.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html
5- http://iraathira.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html
6-http://leon-tree.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html
7-http://nurfatihahhijau.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html
8-http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html
9-http://be-readers.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html
10-http://sipolanmelihatawan.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html
11-http://nasuhanass.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html
12-http://sjanelf.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html
13-http://my-adam.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html
14-http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html
15-http://yayacaramel.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html
16-http://secretgardenga.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle-by-azzahsaid.html
17-http://elmoblaster.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html
18-http://lurun-niaraf.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle-by-azzah-said.html  
19-http://rightnot.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html
20-http://liyanafauzi98.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html
21-http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html
22-http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle-by-azzahsaid.html
23-http://nabihahj0urnal.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html
24-http://virtualnurul.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html
25-http://imvenessajane.blogspot.com/2012/10/doodle-giveaway.html
26-http://balqisharyani.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html
27-http://busyratakiyudin.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html
28-http://sicomel06.blogspot.com/2012/10/doodle-giveaway.html
29-http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html
30-http://ccicutedollylicious.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html

GA TAMAT..jumpa lagi next GA



No yang dibold kan dan ada mata kelip-kelip tu ialah entry yang azzah rasa sangat kreatif.Kalau yang lain nak edit balik entry pun boleh sebab 1hb nanti azzah akan singgah lagi untuk cari pemenang-pemenang..


Kbai,nak cepat-cepat bw..




17 ulasan:

  1. alaa, saya ngun dae hyun kurang kreatif . LOL, kita geng xD

    BalasPadam
    Balasan
    1. bole edit balik entry tu munirah..

      Padam
  2. yup , saye tak berape pandai mengarang entry T^T..

    BalasPadam
  3. comelnya doodle akak! awww... membuatkan diri ini terasa ingin menulis entry dengan lebih kreatif!

    BalasPadam
  4. jangan terlepas pandang saya ye..follower..:)

    BalasPadam
  5. ramainya followwr kat sini..
    http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. Wahhh comel sangat2 .. tak sempat nak join >.<

    BalasPadam
  7. comel btul...seronoknya klu sy blh buat doodle mcm ni..

    BalasPadam
  8. geramnye tengok doodle kak azzah..cute miut sume

    BalasPadam
  9. kak azzah , saya dah update saya punya ~ heeee...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok munira..dah singgah..sok singgah lg tuk cari pemenang..

      Padam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.