Buruk tak bermakna tak perfect

Assalamualaikum...




Nak tunjuk perbezaan lukisan tangan dulu dan sekarang.Yang tangan lidi tu memang tak boleh blah tapi cukup sepuluh jari.Yang bawah sekali tu ok,cukup 10 jari dan ada daging..perfect..




Okeh,start lukis macam ni mulai sekarang,yahooo!
Kbai.


p/s:tak de motif entry ni.jangan duk teringat-ingat..:)


23 ulasan:

  1. bak kate pepatah....
    alah bisa...tegal biasa :)

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. tu je tajuk yg terlintas kt kepala tdi..

      Padam
  3. jari org lidi tu mmg sekolah dulu sy selalu guna..haha sbb lukis pun org lidi..hiks

    BalasPadam
  4. saya kadang2 guna gak style lukisan tanpa jari tu. haha
    tapi kalau mood baik dan rajin lagi suka guna tangan yg ada jari lengkap dgn dagingnya sekali tuu :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama la jugak..kalau mals buat bulat dn letak 3 jari jer..

      Padam
  5. comey! memang banyak perbezaan... praktis make perfect right.... hehe

    BalasPadam
  6. saya selalu lukis tangan bulat tu..haha...

    BalasPadam
  7. ade jari kalo ade mood dan kerajinan.. hahhha.. ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. sy pulak klu tak de mood dan x rajin,maknanya tak lukis la..hi..hi

      Padam
  8. bab lukis jari la paling susah nk lukis. huhu. sllu buat bulat je. haha :)

    BalasPadam
  9. haha. comel. saya dari dulu sampai sekarang tiada kemajuan dalam lukisan...

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.