Doodle Giveaway

Assalamualaikum...


TAMAT..TAMAT..



#Code ada di sidebar untuk letak di blog anda








Pertama kalinya dalam sejarah selama setahun lebih saya(tetiba rasa nak formal..)berblogging,dan jugak atas permintaan kawan-kawan bloggers,saya akan buat doodle giveaway untuk followers terchenta.

Saya akan cari 10 pemenang(atau lebih kalau sambutan menggalakkan dari anda semua).5 orang tempat pertama dan 5 orang lagi untuk tempat saguhati.

5 orang  tempat pertama akan dapat 2 doodle -

=doodle full body lengkap dengan segala mak nenek item yang sesuai dengan peribadi anda.
dan
=doodle sendiri bersama laptop(doodle laptop)


5 orang tempat saguhati akan dapat=

=doodle sendiri bersama laptop(doodle laptop)





Suka tak..suka tak?

 Syarat-syaratnya=
1-Follow blog saya
2-Like page saya INI..sebabnya akan bagi hadiah kat page
3-Buat tajuk entry "Saya nak menang doodle".
 4-Letak banner tu kat entry dan linkkan ke entry ni.
 5-Dalam entry nyatakan sebab kenapa nak menang doodle saya..tak kisah la nak terangkan macam mana
contoh:"saya nak doodle azzah sebab blablublalblu...kalau menang saya teringin nak doodle pesen tu pesen ni"..contoh la kan?
6-Tag 2 orang bagi memeriahkan GA ni dan pastikan diaorang tahu.
7-Dah siap entry,publish kat blog dan letak komen kat entry ni.


Pemenang berdasarkan entry yang saya rasa menarik serta siap dengan bodek sekali.


TARIKH TUTUP.
31 OKTOBER 2012


Cepat-cepat join..





-



52 ulasan:

  1. Hai azzah... lamanya tak komen sini... singgah jenguk juga... komen je tak sempat!

    BalasPadam
    Balasan
    1. knapa tak sempat..ni yg nak marah ni..hi..hi..lawak jer uncle..

      Padam
  2. dah join..harap sangat menang :)

    http://zakie11.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html

    BalasPadam
  3. ok...satg malam saya buat entry contest ni ^_^

    BalasPadam
  4. waa, akk bt ga. boleh join jgk nnti :)

    BalasPadam
  5. assalamualaikum. Iera join ya :)

    http://nobodyperfect-iera.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html

    BalasPadam
  6. Kiat kita join ;)
    http://doodleisdoodle.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html

    BalasPadam
  7. wah!azzah buat GA la.. ada masa nieza join ye ^^

    BalasPadam
  8. nak tolong promote boleh.. tapi tak join la~~ hehe

    BalasPadam
  9. SELAMAT BERSEGMEN .. MOGE MENDAPAT SAMBUTAN >,<

    BalasPadam
  10. Menarik ! Join ! :D
    http://nazurah-offical.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html

    BalasPadam
  11. join...hope menang..

    http://iraathira.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html

    BalasPadam
  12. salam azzah...saya rasa blogspot ada problem la..langsubf xleh upload gambar...macam tak dapat nk buat entry mlm ni...31hb kan tamat..saya cuba lagi esok2 yea...insyallah..nak join...support azzah ^_^

    BalasPadam
  13. Kak azzah saya join ^^

    http://leon-tree.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html

    BalasPadam
  14. Join!
    http://nurfatihahhijau.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html

    BalasPadam
  15. http://be-readers.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html

    JOIN !!! WOOHHOO! xD

    BalasPadam
  16. yeay............akhirnya berjaya buat entry..saya datang bawak sirih junjung bersama 7 dulang hantaran nak meminang doodle azzah..hihihi

    http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html

    BalasPadam
  17. perempuan je kot patot masok...hehe

    BalasPadam
  18. sis,saya nak join!tp klu bab ayat bodek2 ni mmg fail la saya nampaknyer..aiyoyo :B

    BalasPadam
  19. http://sipolanmelihatawan.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html

    aZZAh. saya joined! hehehe. =)

    BalasPadam
  20. Assalamualaikum.

    Sy join
    http://nasuhanass.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html

    BalasPadam
  21. http://sjanelf.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html

    BalasPadam
  22. as salam!

    join!

    http://my-adam.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html

    BalasPadam
  23. Saya join http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html

    BalasPadam
  24. Salam.. Wow very nice blog here.=) Minat jadi model? http://www.aimisyahirah.com/2012/10/perhatian-untuk-talent-model-di-luar.html

    BalasPadam
  25. joined :)

    http://yayacaramel.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html

    BalasPadam
  26. http://secretgardenga.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle-by-azzahsaid.html

    saya join ye! ^^

    BalasPadam
  27. http://lurun-niaraf.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle-by-azzah-said.html

    Eh entry bodekkk XD

    BalasPadam
  28. http://elmoblaster.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html

    join

    BalasPadam
  29. http://rightnot.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html

    BalasPadam
  30. Yana Join ni ! Hope dapat bg Azzah kembang semangkuk senduk , hikhik , tapi disebalik bodek ni terselit keikhlasan yg hanya Allah saja tau rasanya :') Support you laa dear , ni link penyertaan :

    http://liyanafauzi98.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html

    BalasPadam
  31. join

    http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html

    BalasPadam
  32. Join ^^

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle-by-azzahsaid.html

    BalasPadam
  33. Nak joi jugak lah.. boleh??
    http://nabihahj0urnal.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html

    BalasPadam
  34. joined!

    http://imvenessajane.blogspot.com/2012/10/doodle-giveaway.html

    BalasPadam
  35. Assalamualaikum..saya dah join da..silalah jenguk-jenguk blog saya ye http://virtualnurul.blogspot.com

    BalasPadam
  36. the champion da join! hehehe ^__^ http://virtualnurul.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html

    BalasPadam
  37. http://balqisharyani.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html

    Nasib sempat submit sebelum internet menggila.. Hehehe. Hope ada luck :D

    BalasPadam
  38. sy join....


    http://busyratakiyudin.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html

    BalasPadam
  39. http://busyratakiyudin.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html

    BalasPadam
  40. M singgah beraya di sini..Salam Aidil Adha..

    BalasPadam
  41. http://sicomel06.blogspot.com/2012/10/doodle-giveaway.html

    BalasPadam
  42. Join sini.. *senyum*
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html

    BalasPadam
  43. cci join:-

    http://ccicutedollylicious.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html

    BalasPadam
  44. hamboii, x sempat nak join. dah tutup. hihi

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.