Syukur Alhamdulillah

Assalamualaikum...


Dup dap dup dap dah berakhir,keputusannya kat blog dysha,tengok header siapa kat tempat ketiga..







buat-buat terkejut..T_T

 
Even dapat tempat ketiga,azzah rasa sangat bersyukur sebab azzah tak pernah sekali pun sejak setahun lebih berblogging,azzah dapat hadiah dari join GA/contest.

Sampai dah surrender masuk GA/contest..orang cakap belum ada rezeki sebenarnya.

Kalau tak edit blog ari tu memang azzah tak masuk contest blog kawaii ni sebabnya dah tau blog azzah tak kan ada harapan nak menang..tak sangka pulak lepas je azzah edit blog,tukar header bagai,dysha dan  cci buat contest.Apalagi,join la nak support kawan-kawan..

Tak menang pun dapat tersenarai dalam blog-blog kawaii dah cukup.Perkataan KAWAII tu sangat SEO kat gugel okeh..

Terimakasih kawaii dysha dan kawaii cci serta kawaii juri-juri dalaman sebab sudi menangkan blog ni..terharu sangat-sangat..sob..sob..


Kalau ada rezeki buat la GA lagi..:D


Kbai.






23 ulasan:

  1. Wahhh..hehe rezeki tuh even no.3..congrats~ ^^

    BalasPadam
  2. Tahniah azzah..

    Nieza plak rase surrender nak join any contest / ga pasni..tak penah3 menang.. T.T

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama la..kalau kwn2 buat GA baru azzah join..

      Padam
  3. muehhe.. mmg patut menang tau.. ^_^ tahniah.. da sesama

    BalasPadam
  4. saya pun same2 terkejut tgk akak dapat. tahniahhhh ^^

    BalasPadam
  5. tahniah azzah, no.3 pun dah cukup baik kan

    BalasPadam
  6. wahh best la. sy belum pernah mnang lg :(

    BalasPadam
  7. eika tak reti buat header . hehe :D

    BalasPadam
  8. nti nak mintak autograph kak azzah skali. hrp2 sudi la eh. XDD.

    BalasPadam
  9. kan dah kata , akak mmg layak dpt top 3 :D
    tahniah !

    BalasPadam
  10. Tahniah ye...Saya dtg ni pun dari blog Dysha..:)

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.