Art trade untuk Bieha,Kira,Aina dan Dayang

Assalamualaikum..


Lama gak art trade terperap,mula-mula ingat 2 orang je rupanya 4 orang yang tengah tunggu balasan art trade.Jadi entry ni entry art trade dengan 4 bloggers.


Yang pertama dengan BIEHA



Blog dia pun ada banyak doodle,semua comel-comel.Bila masuk blog dia,waaaaah,comelnya doodle.

Dari azzah,

click kalau nak size sebenar





yang kedua:KIRA





Dari azzah:






yang ketiga:AINA





Dari azzah:










dan yang keempat:DAYANG



Dari azzah:




Sorry sangat kalau simple sangat dan tak menepati citarasa korang.Ni pun buat cepat-cepat sebab nak siapkan tempahan yang ada ni..Hadiah doodle hari tu pun lagi 4 orang belom siap..banyakknya kerja,bila nak siap ni?.



Kalau rajin azzah pi hantar link kat blog korang berempat,kalau rajin gak azzah pi upload empat-empat doodle ni kat fanpage,siap la noti kat fesbuk korang..:D

Kbai.









21 ulasan:

  1. doodles dari kak azzah semuanya comey-2 dan cantik-2..

    BalasPadam
  2. lama-2 macam teringin pulak nak buat art trade dgn kak azzah.. :)

    BalasPadam
  3. comelnye..seriously ..nak jugak boleh..hehe

    BalasPadam
  4. wahh comel2 belaka .
    sepak semua ~~
    wahahahaha (geram tak bertempat)

    BalasPadam
  5. C0mey omey doodle2 tuu . Nak art trade jugak boley ? ^_<

    BalasPadam
  6. comey semuanya.. ^_^ haish.. makin comel doodle azza

    BalasPadam
  7. semua comel mcm gula2....hehe

    BalasPadam
  8. comel comelnya doodle! keep on mendoodling ^__^

    BalasPadam
  9. okk sangat2 cantik n comey ok! untunglah dorang dapat art trade gan kak azzah..

    BalasPadam
  10. akk , boleh tak saya nak art trade dengan akak ?

    BalasPadam
  11. makin maju akak sekarang..sarah suka hasil seni akak

    BalasPadam
  12. waaahhh...cecomel semuanya....

    BalasPadam
  13. fuuyooh rajin betul art trade ye.. lama dh tak buat

    BalasPadam
  14. Huaaaaaaaaaaaaaaaaa comel2nya... nak seketul jugaaaa.. huaaaaaaaaaa

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.