Puji memuji

Assalamualaikum...


puji.doodle,cute,malu,azzahsaid
*"dia nampak ke cekak rambut aku??"


Pernah tak ada orang puji dan korang pun ucap terimakasih walaupun pujian tu bukan untuk korang?

Malu!

22 ulasan:

  1. Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 2801 .

    Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

    nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

    Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
    Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

    From: Fariz Reza [Dot] Com

    BalasPadam
  2. salam ziarah..
    hihi...mmg malu..lenkali klu org tegur tgk sekeliling dulu..kot2 dia bukan tegur kita hehe..

    BalasPadam
  3. x penah pun kena cmni...lalala

    BalasPadam
  4. thehehihik. comel la kak azzah ni. XD
    kita pernah dlm situasi, bila bersembang, ingt sembang ngn kita rupanya org lain. (contoh dlm hp la) XD

    BalasPadam
  5. so far tak pernah lagi kena mcm tu

    BalasPadam
  6. hehe tak penah lg...tapi malu gak kalau silap..huhu
    kalau kes panggil org lain sy yg menyahut penah..lg malu TT__TT

    BalasPadam
  7. penah la jugak, la nak lari laju2 dan nyorok dalam rumah buat seribu tahun lagi

    BalasPadam
  8. farisha Tak pernah kene lagi .. kalau kene tu mmg memalukan TT^TT

    BalasPadam
  9. Cantiknya dodol , jeless iteww , heee!

    BalasPadam
  10. pernah kot sekali >,<
    alahaiiii

    BalasPadam
  11. haha. pernah kak. memang malu. tpi buat muka seposen je :P

    BalasPadam
  12. Pernahhhh...tapi giler malu ms tu tp buat2 control muke cm xde pape..hahaha..dlm hati tuhan sj yg tau rase nk nyorok bawah katil..hahaha

    BalasPadam
  13. hehee...mesti malu..tp kne pndai cover blik

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.