Page hebat lagi bergaya

Assalamualaikum...





LIKE,FB page,doodle,comel,azzahsaid


Entry ni entry promot 2 page bergaya bergaye..

Page pertama:






fanpage,comel,cute,FB,doodle
Page ni baru buat..kunun-kunun nak buat macam MEL,ada page quote yang sedap mata memandang..tapi alih-alih terbuat page yang penuh dengan lukisan random..kadang-kadang ada doodle serius,kadang-kadang ada doodle geli tekak.
Jadi setelah difikir,azzah buat page ni macam page peribadi,maknanya page ni untuk benda yang azzah suka,benda yang akan azzah baca ulang-ulang,
Bulatdoodle tu url doodle tumblr okeh.



Page yang kedua,ni main page la..



fanpage,azzahsaid,sayurlemak.blogspot.com,like


Page ni page untuk ping entry+commission..siapa like dapat la nengok azzah upload gambar tempahan doodle.Tujuannya sebagai contoh pada yang nak menempah doodle nanti.Kat situ gak korang boleh la tanya-tanya pasal benda yang berkaitan..boleh chat kalau azzah on9.


apa lagi,moh le uols LIKE itewwwwwwwwwwww..

Kbai.















18 ulasan:

  1. yay, dah like da. XD bulat2.

    BalasPadam
  2. mboi..berpage2..hehe...all da best ^_^

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum Kak Azzah :'D Kak Azzah nak tak jadi sponsor untuk GA saya nanti ? GA tu konsep dia gambar siapa yang tercantik dapat hadiah .. Kalau Kak Azzah setuju .. PM dekat page Qis eh .. http://www.facebook.com/DiyanaHaryani Thanks ;"D

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.