Pemenang DOODLE GA










Assalamualaikum..

Pemenang DOODLE GA dah azzah cari..ce tengok ada tak nama korang?.
Harap maklum,nak cari pemenang ni ibarat mencari jarum di padang ragut..bertahun tak jumpa,kalau jumpa pun nasib la..silap-silap lembu yang telan,hangus tak jumpa!

Begitula ibarat susah nya  cari pemenang.Apa lagi,sekarang time untuk azzah bagi doodle kat pemenang..sentiasa alert kat FANPAGE azzah ye..nanti azzah bagi hadiah kat situ.

PEMENANG UTAMA

1-http://sicomel06.blogspot.com/2012/10/doodle-giveaway.html
2-http://nazurah-offical.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html
3-http://secretgardenga.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle-by-azzahsaid.html
4-http://lurun-niaraf.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle-by-azzah-said.html
5-http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html


PEMENANG HADIAH SAGUHATI


6-http://liyanafauzi98.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html
7-http://busyratakiyudin.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html
8-http://zakie11.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html
9-http://nurfatihahhijau.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html
10-http://sipolanmelihatawan.blogspot.com/2012/10/saya-nak-menang-doodle.html



Tahniah untuk pemenang..yang tak menang tu try lagi dimasa depan.Insyaalah azzah buat lagi.

Kbai..


15 ulasan:

  1. alaa.. tak menang .
    haha , tahniah kpd yg menang :)

    BalasPadam
  2. saya tak menang..hehehe...tahniang kepada semua pemenang ^_^

    BalasPadam
  3. tahniah semua :) ruginya tak join

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. tak payah htr apa,sy akan buat doodle ikut kriteria blog awak..

      Padam
  5. tahniah.. tahniah... sapa yg menang tu.. lanja cci KFC ek.. ^_^

    BalasPadam
  6. tahniah buat semua pemenang!!!! :)

    BalasPadam
  7. alhamdulillah..tersenarai..macam tak percaya jer.. (:

    BalasPadam
  8. menang! Akak, doodle tu akak buat ikut kriterialah. :)
    FB: Farah Aini

    yg saya kata saya exam tu! huhuhu~

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.