Jerawat lagi?

Assalamualaikum...


Curi-curi update blog sekejap..busy dengan tempahan doodle.Tak pernah disangka,mula lukis doodle kat blog cuma suka-suki je sebab benda tu comel tapi sekarang doodle ni dah jadik kerja part time lak..bukak pc,bukak buku conteng cari list dan lukis.

dah sampai penuh jerawat kecik kat dahi..

Kbai.

p/s:saja nak bagitau tuan blog masih sayang akan blognya:D

Jerawat part 1 kat SINI






21 ulasan:

  1. comellll,,sbb tu org suka doodle kan,,;)

    BalasPadam
  2. mesti tuan nye pun comey cam doodle dia kan..

    BalasPadam
  3. jerawat oh jerawat..neway..sape suhwat doodle comel2..kang dah ade yg tempah..haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Erk?tu la nak buat x comel tp jadi tercomel lak..hi..hi

      Padam
  4. alahai, busy nmpak kak azah sekarang

    BalasPadam
  5. wah:)
    murah rezeki tu.alhamdulillah~

    BalasPadam
  6. Rezeki =)

    oh yaaaa

    saya banyak jerawatttt grrr

    BalasPadam
  7. jerawat tu pun rezeki jugak . heee ..

    BalasPadam
  8. haha . jerawat mmg benda paling menggerunkan . dah le ssh nak hilang . haishh

    BalasPadam
  9. apa kata nanti akak pakai topeng/mask masa buat kerja2 mendoodle. tak ada kena habuk2. tdk pun pakai bedak sejuk ke. sy klo design kt umah, stress ngadap screen pakai jeli timun dmuka,bila kering tegang je kn. dh siap kerja,bukak. ibarat mcm pehadang XD.

    BalasPadam
  10. jarang dah jerawat naik kt muka...kdg2 ada la sebiji 2 pastu cepat je ilang

    BalasPadam
  11. sy dgn cik wat x pernah pisah..=_=

    BalasPadam
  12. bagus la...rezeki masyuk ^_^

    saya x der jerawat, tp dark spot..huhu...

    BalasPadam
  13. jerawat rezeki namanya tu..:)

    BalasPadam
  14. amboihh kemain , bayangkan jerawat tu seposen hahaha :"D

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.