Cik Lyeen's Giveaway

banner,GA,Giveaway


klik SINI atau klik banner beliau yang sangat comeeeeellllll itu..

Assalamualaikum...


Nak join sebab hadiah-hadiah dia amat le sesuai dengan jiwa.Azzah nak tag


NIEYXZHA

dan azzah tag semua yang membaca.Rugi tau tak join sebab hadiah dia sangat menarik.Ni ha bayang-bayang hadiah,




HADIAH-HADIAH
Tudung Bawal Balqis/Roses
Syria Balqis/Roses
Shawl Half Moon Sakura
Shwal Half Moon Rose
 Shawl Tiara
Shawl Sophie
Tudung Chiffon
Tudung Bawal Pelangi
Tudung Bawal Checkers
Tudung Bawal Beads
Tudung Bawal Printed
Syria Chiffon 
Pashmina
Inner


Waaaaaaaaaaaa,rasa nak nangis tengok hadiah dia..huk..huk..huk...


Kbai..






31 ulasan:

  1. ala... diskriminasi gender ni.. haha

    BalasPadam
  2. Yeay! Nak joinn..thanks sbb tag..adiah semua masyukk ^^

    BalasPadam
  3. follow..follow back..

    http://atienstory0809.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  4. wahh hadiah dia tu menarik sungguh! seronokk kalau menang ni..hehe

    BalasPadam
  5. Datang dari segment yang sama . Blogwalking sambil follow . Jom datang blog Hanis pulak :-)
    http://xoxo2905.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  6. wahhh banyaknye hadiah dia..terbaiklah! Btw,Good Luck kak azzah (:

    BalasPadam
  7. gud luck,,, muja datang jenguk and follow,, comel sungguh doodle2nya,, cute!!! :)

    BalasPadam
  8. good luck kak..best tu hadiahnya..:)

    BalasPadam
  9. hye...
    iema dtg dr GA yg sme
    meh singgah blog iema
    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari GA yang sama .. http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html
    Niena dah follow kamu ..
    Follow Niena semula ya ..

    Niena nak jemput join GA Niena .. Jom join ! Lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html

    BalasPadam
  11. done follow..

    http://abcforfriendship.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  12. dari segmen yg sama..
    dtg + follow..jom singgah ke blog mira pula http://numiraira99.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  13. salam ziarah..
    husna singgah balas kunjungan..
    juga dr segmen yg sama..=)

    BalasPadam
  14. salam..^^

    datang + follow dari segment yang same..

    Jom ke blog saya..
    http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  15. Hyep! Datang dari GA yg sama. Jemput ke blog wawa
    http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ..> Jemput jgak join GA wawa. Bnyk hadiah menarik untuk anda~
    http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tambah-followertwitter.html

    BalasPadam
  16. wah menarik! good luck azzah! :)

    BalasPadam
  17. hai.. saya datang dari segmen yang sama..
    jemput ke blog saya..
    http://seraazwa.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  18. Assalamualaikum , Hi ! datang dari segmen yang sama . Done follow your blog , niceeeeee sangat !

    http://fyzaachicc.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  19. heyy , saya dtg sini . jom balas kunjungan saya? kalau sudi la k *tinggalkan bnyk3 kata*:D

    http://kcunstory.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  20. dari GA yg same ..
    jan lupe singgah n follow blog azy ye ..

    http://azy-siketot.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  21. http://luahanhatiwanitaidaman.blogspot.com/2012/12/segmen-by-cik-lyeens.html

    komen yee...sngd dialu2kan ..thnk you

    BalasPadam
  22. hi dear .saya dari kumpulan 16 .dari segmen yang sama.jom bw dan visit saya pulak comelll :) http://amnas-amin.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  23. Salam hii..
    Dtg dari segmen yg sama..jum singgah , folow n comment n3 eita..

    http://saraarnita.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    done follow u

    BalasPadam
  24. Hye! Saya dari kumpulan Cupcake Cream..
    Dari planet and segmen yang sama,
    Done follow!
    Jom terjah blog saya pula!

    http://didijojo.blogspot.com/2012/12/cik-lyeen-giveaway_4.html

    BalasPadam
  25. Salam perkenalan,datang dari GA yg sama.. Sy group Cupcake Limau.. Jemput singgah yee... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  26. Jemput ke entry ena dari GA yang sama

    http://www.ladyainaa.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  27. Hi, Assalamualaikum . Dari kumpulan 16 (Cupcakes Yam) dan GA yang sama.BW here + follow http://wanidina01.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  28. Dari GA yg sama , Good Luck ya ? :)
    Hit me back ya :
    http://atikahmnsr.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  29. DARI CUPCAKE LIMAU yummy:P
    dari GA awesome tu
    jom singgah sini... x rugi.... sy dah follow awak.. jom follow sy pulak.. http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    tlg like juga entry tu ye :P

    BalasPadam
  30. hoho . terjah sini :)
    visit mine okay ?
    http://hunnybunnyecha.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  31. Hai!!Datang dari segmen yg sama. Jom singgah ke blog kita pulokk
    http://mysara-bilaakumenaip.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.